megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de acoperiș Dalap BATRON Ø 285 mm, 1820 m³/h

  Ventilator de acoperiș în culoarea neagră Dalap BATRON 310 (Ø 285 mm) cu debit 1820 m³/h este, proiectat pentru montarea pe toate tipurile de acoperiș, și este de asemenea potrivit pentru puțuri de ventilație verticală.
  Acest ventilator puteți folosi, de exemplu, în depozite, restaurante, spitale, bazen de înot, clădiri de birouri, dar și în apartamente, clădiri rezidențiale sau magazine universale etc.

  Peste 10 bucăți

  1 578,00 lei TVA

  1 326,05 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei , beneficienzi de transport gratuit!
  9143
  4250622617100
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de acoperiș în culoarea neagră Dalap BATRON Ø 285 mm cu debit 1820 m³/h este, proiectat pentru montarea pe toate tipurile de acoperiș, și este de asemenea potrivit pentru puțuri de ventilație verticală.

  Utilizarea sa principală este, pentru evacuarea aerului din clădiri industriale sau clădiri comerciale. Acest ventilator puteți folosi, de exemplu, în depozite, restaurante, spitale, bazen de înot, clădiri de birouri, dar și în apartamente, clădiri rezidențiale sau magazine universale etc.

  Design

  Corpul ventilatorului este fabricat din oțel cu acoperire polimerică în culoare negru.

  Motorul

  Motorul ventilatorului este asincron monofazat cu elice și, echipat cu protecție termică împotriva supraîncălzirii cu repornire automată și, rulmenți cu bile pentru durată de viață foarte lungă. Elicea are lame curbate înapoi. Turbina este echilibrată dinamic pentru, funcționare perfectă și zgomot redus. Motorul are grad de protecție IPX4.

  Controlul

  Controlul turației line și în trepte poate fi asigurat, atunci când se utilizează un regulator de turație sau, transformator regulator de turație.

  Exemplu de montare

  Ventilatorul este montat pe acoperiș direct deasupra puțului (sistemului de ventilație) conductei și, fixat ferm pe acoperiș cu suprafața plană prin, intermediul suportului de montaj. Pentru montarea pe un acoperiș plat trebuie folosit un suport pentru a împiedica pătrunderea apei sau a zăpezii în puțurile de ventilație.

  Conectarea electrică și instalarea trebuie să fie efectuate în conformitate cu, manualul și schema de conexiuni la blocul de borne.

  Fisa tehnica

  Presiune acustică (dB/3m)45
  Diametru285 mm
  Debit de aer (m³/h)1820
  MaterialMetal (finisaj polimer)
  Presiune statică (Pa)300
  Tensiune (V)230
  Curentul nominal (A)0,54
  Frecvență (Hz)50
  Putere nominală (W)120
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate10,2 kg
  CuloareNegru
  Viteza (rot/min)1370
  RulmențiRulmenți cu bile
  Grad de protecție (IP)X4
  AplicareRestaurante, centre comerciale, clădiri industriale, hale de producție
  RadialDa
  MontareAcoperiș
  Marca de certificare (CE)CE
  ModelBATRON 310
  Durata de viață40.000 ore
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe