megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de masă în culoarea cuprului DALAP T-FAN 40MC, Ø 40 cm

  Fiți pregătiți pentru zilele fierbinți de vară cu ventilator de calitate de masă cu diametrul de 40 cm. Acest ventilator de la firma Dalap dispune cu motor de înaltă performanță de 50W cu trei trepte de viteze. Datorită nuanței specifice de culoare este, potrivit ca design suplimentar atât pentru birou cât, și pentru bucătărie, unde vă va răcori plăcut, zilele calduroase de vară și în timpul nopți.

  În prezent vândut

  159,00 lei TVA

  133,61 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  8982
  4250622615694
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Fiți pregătiți pentru zilele fierbinți de vară cu ventilator de calitate de masă cu diametrul de 40 cm. Acest ventilator de la firma Dalap dispune cu motor de înaltă performanță de 50W cu trei trepte de viteze. Datorită nuanței specifice de culoare este, potrivit ca design suplimentar atât pentru birou cât, și pentru bucătărie, unde vă va răcori plăcut, zilele calduroase de vară și în timpul nopți. Desigur, este prevăzut cu grile protectoare din față și spate în jurul lamelor pentru a evita rănire nedorită.

  Funcția de neînlocuit este oscilația automată de 90°. Datorită oscilației, ventilatorul de masă cuprinde o suprafață mai mare, desigur, această funcție poate fi oprită și ventilatorul rămăne în direcția dorită. Pe cadru este cauciuc anti-alunecare pentru a asigura stabilitate pe masă. Doriți ca fluxul de aer să fie într-un anumit unghi, nu este nici o problemă chiar și această opțiune are ventilatorul. Nivelul de zgomot a ventilatorului la cea mai mare viteză este de 64,3 dB, iar cablul de alimentare are lungime de 1,6 m.

  Fisa tehnica

  Presiune acustică (dB/3m)64,3
  Diametru40 cm
  Debit de aer (m³/h)3558
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Putere nominală (W)50
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,8 kg
  CuloareCupru
  RulmențiRulmenți cu bile
  AplicarePentru răcorirea aerului
  ReglareManual
  Marca de certificare (CE)CE
  Numărul de viteze a motorului3
  ControlManual
  ModelT-FAN 40MC
  Lungimea cablului de alimentare1,8 metri
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe