megjelenítése / elrejtése menü

  Accesorii pentru sisteme de ventilație

  Ventilație mai complicată, nu mai este doar o conductă dreaptă și un ventilator clasic. În multe cazuri sunt necesare reducții, conectoare, flanșe, coturi, ramificații, filtre, grileizolație și alte accesorii.

  Le găsiți toate la Dalap.ro Toate cu dimensiunile compatibile nu numai cu conductele noastre.

  Realizarea unui sistem de ventilație bine funcționabil cu, ventilatoare și componentele potrivite, poate uneori să fie destul de dificil. Bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Componente pentru conducte cu cauciuc de etanșare

   Componente SPIRO COMFORTCLICK. Accesorii ușor de fixare cu material special de etanșare din cauciuc. Excelentă etanșare, și în același timp, amortizează vibrațiile și zgomotul.

   În ofertă la Dalap.ro veți găsi mai multe componente astfel echipate. Conectoare, ramificații, coturiclapete antiretur și cutii plenum. Toate în dimensiuni diferite pentru a se potrivi diametrelor individuale ale conductelor de ventilație.

   Cu alegerea componente cu cauciuc de etanșare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Pălări terminal rotative la coșuri de fum

   Pălărie terminal rotative la coșuri de fum sau turbine de ventilație sunt capătul ideal al conductelor. În plus față de funcție pur estetică, ele ajută și la circulația aerului și, datorită faptului că sunt alimentate de vânt, funcționarea lor este gratuită.

   În plus, pălărie terminal rotative au și funcție de protecție. Protejează conductele sau hornurile împotriva lucrurilor care nu au ce căuta în ele. Animale, frunze, dar și apă de ploaie.

   La Dalap.ro le avem în mai multe dimensiuni și diametre diferite. Pentru a putea termina aproape orice sistem de ventilație.

   Cu alegerea de pălărie terminal rotative, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Capace terminale de ventilație

   Capace terminal de ventilație la capătul conductelor din pereți și acoperișuri. Datorită lor, apa, animalele, murdăria sau alte obiecte nu pot pătrunde în conductă.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți capace cu diametru de la 80 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, toate sunt fabricate din tablă galvanizată, datorită căruia poate rezista condițiilor meteorologice și mai exigente.

   Cu alegerea de capace terminal de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Clapete antiretur pentru conducte de ventilație

   Clapete antiretur metalice în conducte sunt utilizate pentru a preveni revenirea aerului înapoi. Clapeta antiretur în conducte se închide, lăsând mirosul evacuat afară chiar și atunci când ventilatorul este oprit.

   În oferta noastră avem clapete antiretur gravitaționale care se deschise și închid cu ajutorul fluxului de aer, precum clapete mecanice și electronice. La aceste fluxul de aer și intensitatea lor reglați singuri. Toate tipurile sunt disponibile în diametrul standard al conductelor de la 80 la 315 mm.

   Cu alegerea clapetelor antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conectoare metalice pentru conducte de ventilație

   Pentru realizarea conductelor de ventilație mai complicate, cu siguranță veți folosi mai multe bucăți de conducte, ramificații, coturireducții sau alte componente. Pentru ca toate acestea să fie realizate corespunzător, trebuie utilizate conectoare. Ideal, cel mai bine cu conectoare izolate.

   În oferta la Dalap.ro găsiți ambele conectoare interior pentru conectarea conductelor și, conectoare exterior pentru a conecta toate componentele. Ambele sunt în mai multe diametre diferite de la 80 la 450 mm și rezistă la temperaturi de până la 100 °C.

   Cu alegerea de conectoare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coturi pentru conducte de ventilație

   Conductele de ventilație mai complicate nu conduc întotdeauna drepte. Dimpotrivă. Este adesea necesar de schimbarea direcției a conductei sau de diferite unghiur. Și pentru toate aceste complicați avem nevoie de coturi metalice.

   În oferta la Dalap.ro găsiți coturi galvanizate pentru ventilație cu unghiuri de 45° și 90°. Toate variantele sunt disponibile în diametrul standard al conductelor; de la 80 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, rezistă pe o perioadă lungă de timp la temperatură standard de 80 °C, pe termen scurt, la mai mare temperatură.

   Asamblarea componentelor individuale este ușoară. Cotul este suficient pentru al împinge în conductă sau, puteți utiliza coliere sau bandă adezivă. În cazuri când conectați alte componente, cum ar fi două coturi sau cot și ramificație, este necesar utilizarea conectorului exterior.

   Cu alegerea cotului de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ramificații metalice pentru conducte de ventilație

   În cele mai multe cazuri, nu este necesară alimentarea și evacuarea aerului în fiecare cameră în parte. Dimpotrivă. Un sistem de ventilație bine conceput poate funcționa cu un minim de guri de aerisire, care sunt conectate treptat la un sistem complex de conducte de aer. Tocmai ramurile sunt utilizate în locurile unde se află repartitoarele necesare.

   În oferta Dalap.ro, puteți găsi ramificații în formă de "T" și "Y" cu diametre de la 80 la 450 mm. Acest diametru poate fi același la toate capetele, dar poate fi, de asemenea, lărgit. Ramura servește, de asemenea, ca o reducere.

   De obicei, instalarea este complet simplă și nu este nevoie de nicio unealta. Conexiunile sunt doar conectate între ele. Dacă aveți nevoie să conectați două componente (ramificații, coturi, etc.), trebuie să utilizați un cuplaj extern. Cu toate acestea , instalarea unor componente (de exemplu, piesa de șa) poate necesita materiale de asamblare sau alte unelte.

   Cu alegere de ramificații, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Reducții metalice pentru conducte de ventilație

   Reducerea sau extinderea conductelor? Nici o problemă.

   În ofertă la Dalap.ro avem gamă largă de reducții cu dimensiuni și diametre diferite; de la 80 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, ele sunt fabricate din tablă galvanizată, care și pe termen lung rezistă la temperaturi de până la +100 °C.

   Montarea reducției este absolut simplă. Ajunge doar împinsă în conductă, eventual strângeți cu colier sau bandă adezivă. Dar dacă conectați reducția cu alt accesoriu (de exemplu, ramificațiicot sau altă reducție), trebuie să utilizați un conector exterior.

   Cu alegerea reducției metalice, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Filtre pentru ventilație

   Filtrele pentru ventilație sunt concepute pentru filtrarea aerul exterior de murdăria grosieră, cum ar fi frunze, obiecte mici sau praf. Tocmai aceste lucruri sunt dăunătoare ventilatoarelor pentru o lungă perioadă de timp și reduc semnificativ durata lor de viață.

   În oferta noastră veți găsi filtre clasice în variante circulare și pătrate, filtre de șemineu și filtre de cărbune activ, care curăță aerul și eliminează mirosul. Toate le avem în diferite diametre; de la Ø 80 la Ø 315 mm.

   Cu alegere de filtre, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Flanșe și plăci de montaj metalice

   Flanșe și placi de montaj au două funcții diferite. Conectează ventilatorul cu conductă, și în același timp, fixează conductele de ventilație pe perete sau tavan. Instalarea lor este absolut simplă, doar conectați flanșa în conducta de ventilație. Numai în cazul instalației a ventilatorului sau, montarea flanșei în perete se, fixează cu șuruburi.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți flanșe și plăci de montaj de diferite diametre de la 80 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din oțel galvanizat care rezistă, la temperaturi de până la +100 °C.

   Cu alegerea flanșelor și plci de montaj, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Izolație pentru conducte de ventilație

   Izolații termoizolante, un ajutor ideal pentru protecția suplimentară a conductei de ventilație. Un ajutor cu care pierderea de căldură este minimă.

   Interiorul izolației este din strat de vată minerală de 25 mm, iar parte exterioară este din laminat durabil din aluminiu. Datorită acestor este rezistentă la temperaturi de până la 140 °C, dimpotrivă, izolația nu eliberează aproape nimic.

   Izolație pentru conductele de ventilație avem la Dalap.ro în diferite diametre în funcție de cele mai folosite dimensiuni de conducte. De la Ø 100 mm la Ø 315 mm.

   Cu alegerea izolației la conducte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație pentru conducte spiro

   Refularea sau evacuarea aerului direct prin conducta de ventilație sau, grila de ventilație în conducte de ventilație spiro. Ideal pentru coridoare, încăperi mai mari sau, în cazul în care trece conducta, dar nu plătește pentru a crea deschideri separat.

   În ofertă la Dalap.ro avem grile de diferite dimensiuni pentru cele mai multe tipuri de conducte spiro din oferta noastră. De la Ø 160 mm la 900 mm.

   Cu alegerea grilei de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Cutii plenum pentru ventilație

   Cutiile plenum o parte importantă de dispersii la anemostate. Construcția lor ajută la creșterea debitului de aer și dispersia corectă în spațiu. Datorită lor, anemostatele funcționează cum trebuie.

   Instalarea este relativ simplă. Cutile Plenum se conectează dintro parte la conducta clasică, iar din cealaltă parte la anemostat. De aceea avem la Dalap.ro în mai multe diametre și dimensiuni. De la diametru de 160 la 250 mm, și cu dimensiuni de 290x290 mm la 615x615 mm.

   Cu alegerea cutiilor plenum, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Uși de vizitare metalice pentru conducte spiro

   Conductele ar trebui să fie supuse inspecției și întreținerii cel puțin o dată pe an. Ignorarea pe termen lung a acestui proces poate duce la formarea grăsimi sau praf, în cazuri extreme și la incendii ulterioare. De asemenea, conducta este susceptibilă la formarea de bacterii și mucegaiuri, care afectează negativ calitatea aerului.

   Pentru a putea cu ușurință în conducte, este bine să instalați uși de vizitare. Ideal în locuri bine accesibile; de preferință înaintea și, după componentele active cum ar fi ventilatoare, recuperare, etc.

   Ușa de vizitare în conductă găsită la Dalap.ro în mai multe dimensiuni diferite, în funcție de diametrul conductei de ventilație. De la Ø 100 la 450 mm. La montare, în conducta de ventilație se taie o gaură după șablonul pregătit, iar ușa de vizitare se va potrivi cu ușurință.

   Cu alegerea ușițelor de vizitare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Amortizoare de zgomot și vibrații pentru conducte de ventilație

   Amortizor de zgomot și vibrații în conducte. Un ajutor excelent în cazurile în care este necesar să se mențină nivelul de zgomot al sistemului de ventilație cât mai scăzut posibil și în același timp să nu se limiteze performanțele.

   Amortizorul de zgomot de obicei este montat între sursa de vibrație și conducta de ventilație; cel mai adesea direct după ventilator, unde pot reduce până cu 20 dB(A). În plus, în ofertă la Dalap.ro găsiți racord antivibrație care, datorită țesăturii din nailon armat, reduc vibrațiile și în alte părți ale conductelor de ventilație.

   Avem amortizoare de zgomot și vibrații în mai multe diametre diferite de la 100 la 315 mm.

   Cu alegerea amortizorului de zgomot și vibrați, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Componente de fixare pentru ventilație

   Un lucru este să alegeți corect un ventilator, conducte și accesorii potrivite. Al doilea lucru este să conectați toate componentele sistemului și să le fixați în mod corespunzător. Și pentru asta este tehnică de fixare.

   Fixare pe perete sau tavan vă ajută, coliere metalice, coliere montaj circulare. Ventilatorul cu conductă conectează cu colier, celelalte componente între ele cu colier cu șurub. Pentru etanșare vor avea grijă benzi adezive. Și la Dalap.ro găsiți și materiale de montare și fixare. Dibluri, șuruburi, mufe, etc.

   Cu alegerea componentelor de fixare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Capace metalice pentru conducte

   Indiferent de motiv, conductele individuale ale sistemului de ventilație și conductele principale sunt uneori necesare pentru a le închide. Cea mai bună și mai ușoară modalitate de a face acest lucru este capac, ajunde doar introdus în conducta.

   La Dalap.ro găsiți capace compatibile cu, conductele de ventilație circulare cu diametre cuprinse între 100 și 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, toate sunt realizate din oțel galvanizat, rezistent la temperaturi de până la 100 °C. Acestea pot fi utilizate atât la capătul conductelor, cât și la închiderea componentelor individuale, cum ar fi coturi sau ramificații.

   Cu alegerea capacelor, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Trecere prin acoperiș pentru ventilație

   Fluxul de aer prin acoperiș și conectarea sistemului de ventilație la ventilator de acoperișpălări terminale rotative sau alte componente de închidere. În toate aceste cazuri este soluția ideală trecere acoperiș.

   La Dalap.ro găsiți avem trecere prin acoperiș în mai multe dimensiuni și diametre diferite. De la Ø 100 la 315 mm. Desigur, toate sunt compatibil cu conducte de dimensiune corespunzătoare.

   Cu alegerea treceri prin acoperiș, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina