megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Material
Lungime

  Conducte PVC de ventilație circulare

  Conductele, tuburi de ventilatie circulare din material PVC durabil sunt probabil cele mai utilizate sisteme de ventilație în case și clădiri comerciale mai mici. În plus față de funcționalitatea fără probleme, avantajul lor principal este de asemenea manevrabilitatea convenabilă și montare ușoară. Acest lucru le face ideale pentru ventilare și evacuarea aerului în băi, toalete, bucătării și alte locuri similare. Desigur fără probleme se poate conecta și la hote.

  Conducte PVC de ventilatie circulare găsiți la Dalap.ro în diametre de 100125 și 150 mm. În plus față de conductele circulare, oferim și alte componente ale sistemului de ventilație; izolații, coturi, ramificații, coliere, plăci de montajconectoare sau reducții. Și, desigur, o gamă largă de ventilatoare. Toate acestea în dimensiuni compatibile cu diametrului ales de dvs.

  Proiectarea și punerea în funcțiune a unui sistem de ventilație din componente circulare PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • PVC componente circulare Ø 100 mm

   Conducte plastice circulare ca soluție pentru sistemele de ventilație pentru ventilația băilor, toaletelor, bucătăriilor dar și spațiilor comerciale. Conductele de ventilație compacte cu diametrul de 100 mm sunt ideale pentru refularea aerul curat și evacuarea aerului din încăperi mai mici. Desigur, este și conectare simplă cu hota de bucătărie.

   La Dalap.ro veți găsi nu numai conducte rigidetelescopice și flexibile cu diametrul de 100 mm, cu lungime de la jumătate de metru la șase metri, dar și alte componente și accesorii compatibile. Izolații, coturi, coliere, plăci de montajconectoare sau ramificații. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din PVC plastic de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

   Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • PVC componente circulare Ø 125 mm

   PVC componente circulare cu diametru de 125 mm ca soluție ideală pentru sistemul de ventilație în apartamente, case familiale și spații comerciale mai mici. Excelent pentru ventilația băilor, toaletelor, bucătăriilor, dar și pentru garaje, birouri, magazine și alte locuri similare. Desigur, este conectare simplă cu hota de bucătărie.

   Conducte rigide drepte de ventilație din PVC, conducte telescopiceconducte flexibile cu diferite lungimi de diametru 125 mm, precum și izolații, coturi, coliere, plăci de montajconectoare sau ramificații. Toate sunt la Dalap.ro cu diametru compatibil de 125 mm. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, este fabricat din PVC plastic de înaltă calitate, rezistente până la 45 °C.

   Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • PVC componente circulare Ø 150 mm

   Ventilația unor băi mai mari, toalete, bucătării, dar și spații comerciale medii, cum ar fi birouri sau magazine. Cu sistem de ventilație de diametru 150 mm fără probleme.

   La Dalap.ro găsiți conducte rigidetelescopice și flexibile cu diametrul de 150 mm, de lungimi diferite, precum și alte componente compatibile necesare pentru construirea unui sistem funcțional de climatizare. Izolații, coturi, coliere, plăci de montajconectoare sau ramificații. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate componentele sunt fabricate din PVC plastic de calitate, rezistente până la 45 °C.

   Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conducte circulare plastice

   Ventilatorul este inima sistemului de ventilație. Conductele sunt corpul său.

   Conducte circulare plastice ca o bază ideală pentru, rezolvarea sistemelor de ventilație în case și spații comerciale. Se ocupă perfect fără probleme de ventilație și evacuare din băi, toalete, bucătării, precum și magazine, birouri și în alte spații. Desigur, există conectare ușoară la o serie de ventilatoare și hote.

   La Dalap.ro găsiți conducte din plastic circular, rigide, telescopice și flexibile, cu diametre de 100125 și 150 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezistă la temperaturi de până la 45 °C.

   În plus față de conducte, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, conectoare, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

   Prin selectarea conductelor, precum și pentru proiectarea și punerea în funcțiune a unui sistem de ventilație din componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coturi plastice circulare pentru conducte de ventilație

   Un ajutor de neprețuit a rețelei de conducte de ventilație circulare în locații îndepărtate. Compatibil coturi circulari, cu manevrabilitate ușoară și chiar mai simplă de montat. În conducta compatibilă este suficientă împingerea în conductă, numai în cazurile în care, după cot ar trebui o altă componentă decăt conducta (alt cot, ramificațiereducție etc.), trebuie să folosiți conector exterior.

   Cot plastic circular pentru conducte de ventilație găsiți la Dalap.ro în mai multe diametre compatibile cu conductele noastre. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

   În plus față de coturi, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

   Cu alegerea coturilor, precum și proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de ventilație cu componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conectoare plastice circulare pentru conducte de ventilație

   Asamblarea părților individuale ale sistemului de ventilație este foarte simplă cu un conector plastic compatibil. Atunci când conectați două conducte împreună, veți folosi conector interior, când conectați două componente împreună (ramificații, coturi, reducții) cu conector exterior. Pentru conectarea conductelor cu componente la, sistemul nostru de ventilație nu este necesar conector.

   Conectoare plastice circulare găsiți la Dalap.ro în mai multe diametre compatibile cu diferite dimensiuni ale conductelor de ventilație. De la Ø 100 la Ø 150 mm. Instalarea lor este absolut simplă, părțile individuale se introduc una în alta.

   În plus față de conectoare, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

   Cu alegerea conectoarelor plastice, precum și proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de ventilație din elemente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ramificații plastice circulare pentru conducte de ventilație

   Pentru sistemele de ventilație mai complicate, adesea este nevoie de realizare de bifurcații la conducta principală. Realizarea lor nu este nimic complicat, folosind ramificații plastice.

   La Dalap.ro găsiți ramificații din plastic tip "T" și "Y" în mai multe diametre diferite compatibile cu conducte circulare de ventilație; de la Ø 100 la 150 mm. Dacă nu se specifică altfel, ele sunt fabricate din plastic rezistent ABS care, rezista la temperaturi de până la 45 °C.

   În plus față de ramificații, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, conectoare, coturi, plăci de montajreducții sau coliere.

   Cu alegerea ramificațiilor plastice, precum și proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de ventilație din componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Reducții plastice circulare pentru conducte

   Treceți la conducte mai mici, mai mari sau rectangulare? Cu reducții nici o problemă. La Dalap.ro le găsiți în mai multe combinații diferite de diametre și dimensiuni.

   Instalarea reducției plastice este absolut simplă. Părțile individuale se introduc una în alta. Componentele sunt compatibile, toate fără probleme se potriveasc. Numai în cazuri, când după reducție trebuie să conectați o altă componentă (cot, ramificații etc.), este necesar de a utiliza conector exterior.

   În afară de reducții, la noi veți găsi și alte componente ale sistemului de ventilație. Izolații, coturi, coliere, plăci de montajconectoare sau ramificații.

   Proiectarea și punerea în funcțiune a unui sistem de ventilație cu componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coliere plastice circulare pentru conducte de ventilație

   Conducerea și fixarea conductelor de ventilație nu trebuie să fie complicata. Este suficienta utilizarea accesoriilor potrivite.

   Colierele compatibile sunt astfel de accesorii. Ajunge să le fixați la perete sau tavan și introduceți conductele de ventilație în ele. Soluție simplă și practică la Dalap.ro găsiți în mai multe diametre diferite; de la 100 la 150 mm.

   În afară de colierele circulare pentru conducte, puteți găsi și alte componente ale sistemului de ventilație. Izolație, coturi, plăci de montaj, ramificațiiconectoare sau reducții.

   Cu alegerea colierelor, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Izolații pentru conducte de ventilație din plastic circular

   Pierderea de căldură sau picăturile de apă în conductă cauzate de diferențele de temperatură sunt doar câteva dintre dezavantajele pe care conductele de ventilație bine izolate le pot preveni. Izolația reduce de asemenea nivelul general de zgomot, și izolația protejează parțial conductele de eventualele deteriorări.

   La Dalap.ro prin urmare, găsiți izolație din două bucăți pentru mai multe diametre diferite, compatibile nu numai cu conductele noastre de ventilație circulare. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din polistiren durabil, pe a căror calitate și durabilitate vă puteți baza cu adevărat. La conducta este suficientă pentru a pune prima parte a izolației, și închideți cu cealaltă parte și strângeți toate împreună cu, colier sau bandă adezivă. Simplu.

   În afară de izolație pentru conducte, puteți găsi și alte componente compatibile la sistemului de ventilație. Coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și bande adezive.

   Cu alegerea izolației și proiectarea pentru punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulară din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Plăci de montaj plastice pentru conducte circulare

   Montajul fiabil în zonele în care conducta trece prin perete, precum și o acoperire elegantă a unor locuri neplăcute. Placă de montaj practică pentru conductă circulară cu montaj foarte simplu. Ajunge doar înșurubat în perete sau tavan și introduceți conducta. Și este gata.

   Plăcile de montaj plastice le găsiți la Dalap.ro într-un număr de dimensiuni compatibile nu numai cu conductele noastre circulare; respectiv cu diametre de 100, 125 și 150 mm. În plus, oferim și alte componente ale sistemului de ventilație: izolație, coturi, coliere, ramificațiiconectoare sau reducții.

   Cu alegerea plăcilor de montaj și proiectarea pentru punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea,ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Bande adezive de etanșare pentru conducte de ventilație plastice

   Conductele la Dalap.ro se potrivesc exact. Cu toate acestea, dacă doriți îmbinări perfecte, cea mai bună soluție este să asigurați totul cu bandă adezivă de etanșare.

   Acestea vor fi de asemenea folosite la instalarea unităților de recuperare a căldurii, unităților de aer condiționat și a altor componente conectate la conducte de ventilație. În plus față de funcțiile izolatoare, benzile oferă, de asemenea, capacitatea de a reduce vibrațiile și zgomotul asociat conductelor de ventilație.

   Cu alegerea benzilor adezive de etanșare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina