megjelenítése / elrejtése menü

  Lucrează cu noi

  Nu mai suntem de mult o firmă mică cu câteva persoane. De mai bine de 10 ani, suntem unul dintre cei mai importanți distribuitori specializați în vanzarea de ventilatoare și sisteme de ventilație din Republica Cehă. Suntem într-o continuă creștere și de aceea ne extindem echipa. Căutăm oameni capabili, cărora le oferim o muncă semnificativă și o oportunitate de a se afirma. Pare un clișeu, dar așa este. Vezi ce posturi sunt în prezent și dacă sunteți interesat, vă rugăm nu ezitați să ne trimiteți CV-ul dvs. la adresa info@dalap.ro.
  Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem.

  Echipa DALAP VENTILATOARE S.R.L.

  Ne extindem echipa cu următoarele poziții:

  Asistență clienți a magazinului online DALAP VENTILATOARE S.R.L.

  „Bună ziua, ce fel de ventilator pot folosi pentru…”, „Bună ziua, tocmai am comandat o recuperare de căldură de la voi și…”. Prin telefon, e-mail, chat online sau personal, dealerii noștri răspund zeci de întrebări în fiecare zi. Misiunea noastra este, de a oferi clienților noștri consultanță de specialitate și, achiziții fără probleme.

  Și datorită asistenței clienților și profesionalismului, dorinței și entuziasmului său, această misiune a devenit standardul nostru, ceea ce conferă locului de muncă sensul și motivul pentru care clientul poate reveni la noi.

  Ce zici de a face parte dintr-o echipă de lucru și de a face munca care contează? Nu sună rău. Pentru mai multe informații despre această poziție pot fi găsite aici.