megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Grile de ventilație exterior cu protecție vănt și ploaie cu clapetă antiretur

  Combinație practică. Grila de ventilație cu protecție exterior protejează conducta de aer împotriva murdăriei, a ploii sau a rozătoarelor. Clapeta antiretur, la rândul său, permite refularea sau aerisirea într-o singură direcție și, aerul evacuat nu mai dă drumul înapoi la sistemul de ventilație.

  Grilele de ventilație exterior cu protecție și clapă antiretur găsiți la Dalap.ro în ambele versiuni din plastic și metal de diferite mărimi; cu flanșă sau fără flanșă.

  Cu alegerea grilei de ventilație exterior cu protecție și clapetă antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile metalice de ventilație exterior cu protecție și clapetă antiretur

   Capătul elegant și practic al ventilației. Acoperișul protejează conducta de ventilație împotriva pătrunderii apei, a murdăriei sau a rozătoarelor, iar clapeta antiretur previne revenirea aerului evacuat înapoi în sistemul de ventilație.

   Grilele de aerisire din oțel inoxidabil cu protecție și clapetă antiretur rezistente sunt, disponibile în mai multe dimensiuni și diametre de flanșă. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care rezistă la condiții meteorologice și mai exigente.

   Cu alegerea grilei metalice de ventilație exterior cu clapetă antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile plastice de ventilație exterior cu protecție și clapetă antiretur

   Grile plastice de ventilație exterior cu protecție și clapetă antiretur. Capăt practică și elegantă a sistemului de ventilație, care protejează împotriva pătrunderi în conducte a murdăriei, animale sau apa de ploaie. Clapeta antiretur previne procesul de revenire a aerului evacuat în sistemul de distribuție.

   În ofertă la Dalap.ro avem grile de ventilație plastice de diferite mărimi și diametre ale flanșei. Este disponibil variantă și fără flanșă. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic rezistent ABS care rezista la temperaturi de până la 45 °C. Nu îngălbenește de la soare.

   Cu alegerea grilei plastice de ventilație exterior cu clapetă antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina