megjelenítése / elrejtése menü

  Sisteme de ventilație

  Dacă ventilatorul este inima unei ventilații corespunzătoare, sistemul de ventilație este corpul său. Datorită acestui fapt, este posibil ca aerul poate ajunge în locuri în care ar fi altfel dificil.

  În oferta Dalap.ro veți găsi o întreagă gamă de conducte de ventilație și accesorii necesare. Conduct de ventilație metalice SPIRO, conducte din PVC circulare și rectangulare, tubulaturi izolate, conducte de ventilație flexibile, dar și coturi, ramificațiireducți și multe altele.

  Cu alegerea sistemelor de ventilație, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conducte de ventilație metalice

   Conducte de ventilație metalice, combinație de procesare de calitate și material durabil. Asta e ceea ce le face o soluție fiabilă pentru orice distribuție. Ideal pentru birouri, depozite, hale, fabrici, garaje sau case familiare. Conductele metalice pot fi de asemenea conectate la hote.

   Conducte de ventilație rigide spiro precum și, tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu în, versiuni flexibile și cu izolație pot fi găsite la Dalap.ro în, lungimi de la 0,5 m până la 10 m și diametre de la 80 la 450 mm. Datorită acestui fapt, nu ar trebui să fie o problemă combinarea sistemului de climatizare cu orice lungime.

   Conductele de ventilație metalice sunt, bineînțeles, compatibile cu ventilatoare în conducte. Aveți grijă atunci când selectați și să alegeți dimensiunea corectă a diametrelor.

   Cu alegerea conductelor metalic și a altor componente ale sistemului de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conducte PVC de ventilație circulare

   Conductele, tuburi de ventilatie circulare din material PVC durabil sunt probabil cele mai utilizate sisteme de ventilație în case și clădiri comerciale mai mici. În plus față de funcționalitatea fără probleme, avantajul lor principal este de asemenea manevrabilitatea convenabilă și montare ușoară. Acest lucru le face ideale pentru ventilare și evacuarea aerului în băi, toalete, bucătării și alte locuri similare. Desigur fără probleme se poate conecta și la hote.

   Conducte PVC de ventilatie circulare găsiți la Dalap.ro în diametre de 100125 și 150 mm. În plus față de conductele circulare, oferim și alte componente ale sistemului de ventilație; izolații, coturi, ramificații, coliere, plăci de montajconectoare sau reducții. Și, desigur, o gamă largă de ventilatoare. Toate acestea în dimensiuni compatibile cu diametrului ales de dvs.

   Proiectarea și punerea în funcțiune a unui sistem de ventilație din componente circulare PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Conducte PVC rectangulare

   Descoperiți avantajele conductelor din plastic PVC. Conductele din PVC rectangulare sunt ușoare, durabile, compacte, deci ideale pentru ventilație din băi, toalete, bucătării sau clădiri comerciale mai mici. Este foarte ușor să le conectați la hota de bucătărie.

   La Dalap.ro găsiți conducte de ventilație rectangulare din PVC în mai multe dimensiuni cu lungimi diferite; de la 110x55 la 220x90 sau 308x29 mm. În afară de conductele de ventilație, avem în ofertă o întreagă gamă de alte componente compatibile la sistemul de ventilație. Izolații, coturi, conectoare, ramificatii, plăci de montaj, reducții, coliere și capace.

   Cu proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente rectangulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea,ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Sistem flexibile plastice

   Sistemul de ventilație FLEXITECH este un nou mod eficient de distribuția aerului între unitatea de ventilație și spațiile ventilate, combinând efectiv avantajele conductelor convenționale din plastic și metal. Spre deosebire de aceasta, sistemul are caracterul unei construcții extrem de sofisticat, care pot fi ușor adaptate chiar și pentru cele mai complexe arhitecturale disponibile.

   Aceasta este soluția ideală pentru orice casă sau apartament, indiferent dacă este o clădire nouă sau un obiect în reconstrucție. Acest sistem modular este alcătuit din cutii de distribuție metalice, tuburi flexibile din plastic, accesorii din plasticcutii de difuzi și grile de ventilație. Sistemul este disponibil în diametre de 63 mm, 75 mm sau 90 mm și este complet compatibil cu ambele conducte din plastic și metal din oferta noastră.

   Cu alegerea și asamblarea sistemului de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Accesorii pentru sisteme de ventilație

   Ventilație mai complicată, nu mai este doar o conductă dreaptă și un ventilator clasic. În multe cazuri sunt necesare reducții, conectoare, flanșe, coturi, ramificații, filtre, grileizolație și alte accesorii.

   Le găsiți toate la Dalap.ro Toate cu dimensiunile compatibile nu numai cu conductele noastre.

   Realizarea unui sistem de ventilație bine funcționabil cu, ventilatoare și componentele potrivite, poate uneori să fie destul de dificil. Bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație

   Ventilație sau aerisire, grile ventilație și aerisire sunt necesare în ambele cazuri. Numa aerul trece, dar nimic altceva. Funcționează excelent singure și ca element final al sistemelor de ventilație mai complexe.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți gamă largă de grile pentru ventilație în mai multe versiuni diferite. De exemplu, grile de ventilație cu plasă anti-insecte, grile de ventilație pentru conducte PVCgrile de ventilație în ușă sau grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale în modele metalice, cât și plastice.

   Dar aici nu se termină. Avem mai multe grile de ventilație. Mai jos veți găsi toate.

   Cu alegerea grilelor de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Anemostate

   Anemostate sau capăt speciale pentru dispersie eficientă sau evacuarea aerului. Procesarea de înaltă calitate, designul modern, dar în special funcționalitatea excelentă se potrivește în spațiile comerciale și rezidențiale. Desigur, este simplu de montat în tencuială cu ajutorul șuruburi sau a componentelor de fixare metalice pe partea din spate.

   În oferta noastră veți găsi atât anemostate din material plastic, fabricate din material ABS de înaltă calitate, cât și variante durabile din oțel inoxidabil și metalice, cu strat de polimer în culoare albă. Dacă nu se specifică altfel, toate modelele sunt echipate cu supapă controlabilă care influențează fluxul de aer necesar.

   Cu alegerea anemostatului potrivit, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Uși de vizitare

   Acces ușor la închiderea gazului sau a apei, menținând în același timp aspectul plăcut al interiorului băii, toaletelor și altor locuri. Exact în astfel de cazuri, ușă de vizitare practică este ideală pentru plăci de ghips, puțuri sau acces la țevi de alimentare cu apă și încălzire.

   La Dalap.ro găsiți uși de vizitare în diferite variante, dimensiuni și materiale. Plastice cu ușă și cu două uși, din metal, cu mâner sau fără mâner sau, ușă de vizitare sub faianță. Disponibil în variante de la 150x200 la 600x800 mm.

   Cu alegerea ușițelor de vizitare, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina