megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilatoare pentru instrumente mici (de răcire)

  Se supraîncălzește calculatorul sau alt dispozitiv? Ventilatoarele de instrumente mici pot fi de ajutor.

  Aceste ventilatoare sunt utilizate pentru răcire, de exemplu, pentru carcase de PC și alte componente de calculator, console de jocuri, rafturi, benzi de alimentare, modemuri, servere, laptopuri, stații de andocare NTB, imprimante 3D, aparate de sudură, surse de alimentare de rezervă, baterii și alte componente electronice.

  Acestea pot fi utilizate în aproape orice dispozitiv sau aparat în cazul în care este necesară scăderea rapidă și intenționată a temperaturii pentru a rezolva o problemă de supraîncălzire. Cu toate acestea, nu trebuie să fie vorba doar de electronice, ci și de cutii de uscare a alimentelor făcute în casă. Prin urmare, ventilatorul de răcire este un produs versatil, cu o gamă largă de utilizări, ideal pentru bricolaj.

  La Dalap.ro veți găsi mici dispozitive de ventilator de 1224 și 230V. Ventilatoare fiabile de dimensiuni mici care, pot oferi performanțe ridicate. Toate acestea, desigur, sunt realizate de înaltă calitate, durabilitate și asamblare ușoară.

  Cu alegerea ventilatoare mici de răcire, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare răcire 12V

   Răcirea sigură a dulapurilor de calculator și a altor aparate electrice în, care temperatura crește în timpul funcționării. Cu ventilatoare răcire la 12V nici o problema. Consumul redus de energie și fiabilitatea acestora determină răcirea pe termen lung a oricărei electronice.

   Puteți găsi ventilatoare răcire la 12V în mai multe variante diferite. De la mici și economici de dimensiuni de 40x40x10 mm la mai puternici de 120x120x25 mm cu putere de până la 82,6 m³/h.

   Cu alegerea ventilatoare răcire nu numai la 12V, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare răcire 24V

   Rezolvarea încălzirii nedorite a dispozitivelor electronice este un ventilator răcire de 24V. Utilizare pentru a răci în siguranță componentele computerului, dulapurile PC, cutii și dulapurilor electrice și alte dispozitive electrice. Efectul dorit sub formă de flux de aer are loc imediat, astfel încât temperatura dispozitivului răcit scade imediat.

   Ventilatoare răcire la 24V le găsiți la Dalap.ro în mai multe dimensiuni; de la 40x40x20 la 80x80x34 mm. Desigur, realizate de înaltă calitate, cu putere corespunzătoare de până la 41,7 m³/h.

   Cu alegerea ventilatoare răcire nu numai la 24V, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare răcire 230V

   Acestea sporesc siguranța, promovează eficiența și prelungesc durata de viață a dispozitivelor care au o creștere de temperatură nedorită în timpul funcționării. Ventilatoare răcire la 230V ca soluția ideală pentru răcire dulapuri pentru calculator, electronică și spații mici.

   La Dalap.ro găsiți ventilatoare răcire la 230V cu variante și dimensiuni diferite. De la 80x80x25 la 170x170x51 mm. Tocmai mărimea afectează fluxul de aer; cel mai mică se descurcă cu 21 m³/h, cel mai mare până la 550 m³/h. În orice caz, toate se pot lăuda cu manoperă de calitate, funcționare sigură și montare simplă.

   Cu alegerea ventilatoare răcire nu numai la 230V, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina