megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Diametru
Dimensiune

  Ramificații metalice pentru conducte de ventilație

  În cele mai multe cazuri, nu este necesară alimentarea și evacuarea aerului în fiecare cameră în parte. Dimpotrivă. Un sistem de ventilație bine conceput poate funcționa cu un minim de guri de aerisire, care sunt conectate treptat la un sistem complex de conducte de aer. Tocmai ramurile sunt utilizate în locurile unde se află repartitoarele necesare.

  În oferta Dalap.ro, puteți găsi ramificații în formă de "T" și "Y" cu diametre de la 80 la 450 mm. Acest diametru poate fi același la toate capetele, dar poate fi, de asemenea, lărgit. Ramura servește, de asemenea, ca o reducere.

  De obicei, instalarea este complet simplă și nu este nevoie de nicio unealta. Conexiunile sunt doar conectate între ele. Dacă aveți nevoie să conectați două componente (ramificații, coturi, etc.), trebuie să utilizați un cuplaj extern. Cu toate acestea , instalarea unor componente (de exemplu, piesa de șa) poate necesita materiale de asamblare sau alte unelte.

  Cu alegere de ramificații, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina