megjelenítése / elrejtése menü

  Cum să profitați de timer?

  Răspuns:

  ventilator_dalap_grace (1).png  V-ați întrebat vreodată, cum este posibil ca un ventilator de baie să funcționeze, chiar și după ce ați stins lumina și ați ieșit din încăpere?

  Acest lucru se datorează unei setări electronic (comutator) de timp - sau - timer. Ventilatoarele echipate în acest fel sunt conectate la rețeaua electrică 0, L- (faza) și LT - faza (care ventilatoare obișnuite nu au). Datarită ei menține ventilatorul "sub tensiune" și, prin urmare, funcționează chiar și atunci când întrerupătorul la care este conectat este oprit. Cât timp va funcționa ventilatorul după ce se stinge, depinde de tine. Timerul poate fi setat în intervalul obișnuit de timp de funcționare este de 2–30 minute, iar setarea poate fi corectat cu ușurință cu o șurubelniță mică. Când tensiunea de alimentare este aplicată la borna T, ventilatorul nu începe să aeriseze imediat.

  Ventilatoarele cu comutator de timp sunt potrivite oriunde pentru încăperi cu umiditate ridicată care trebuie ventilate sau, unde este de dorit să se aerisească în mod sigur mirosurile nedorite. Acestea includ băi, toalete, vestiare sport, cămară și camere de depozitare.

  Pentru a îndeplini scopul ventilatorul achiziționat, dar, în același timp, pentru a reduce consumul excesiv de energie (la pornire timer de fiecare dată când aprindeți lumina), este foarte recomandat să achiziționați ventilator cu timer și senzor de umiditate.