megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Ventilatoare plastice în conducte

  Ventilatoare plastice în conducte. Elementul drept al unui sistem de ventilație din PVC conductă circulară și pentru conducte metalice. Un ajutor eficient care, ventilează în mod fiabil spații mai mici, cum ar fi băi sau bucătării, precum și birouri și magazine mai mari.

  La Dalap.ro găsiti ventilatoare din plastic în variante axiale și radiale de dimensiuni diferite de la Ø 100 până la Ø 315 mm. Tipurile standard sunt completate cu tipuri avansate cu timer sau senzor de temperatură. Dacă nu se specifică altfel, toate sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care toate rezistă în mod fiabili și zeci de mii de ore.

  Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare axiale plastice în conducte

   Ventilatoare axiale din plastic în conducte, pot fi utilizate practic în orice sistem de ventilație. Și asta e ceea ce le face cel mai utilizate, în general cele mai folosite ventilatoare în conductă. Principalele lor avantaje sunt montarea simplă, construcția ușoară, putere mare de evacuare și, în majoritatea cazurilor, funcționarea silențioasă. Își găsesc utilizarea de exemplu în băie, depozite, birouri, magazine, etc.

   La Dalap.ro găsiți ventilatoare axiale plastice compatibile cu, conducte din PVC de același diametru din oferta noastră. Și pentru conducte metalice de la Ø 100 până la Ø 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, acestea sunt echipate cu motoare cu două viteze și majoritatea dintre ele pot fi dotate cu o gamă de accesorii. De la rele de timp până la senzorul de umiditate.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare radiale plastice în conducte

   Turbine puternice sau ventilatoare radiale plastice în conducte. Ventilație sigură în condiții solicitante, precum și sisteme de ventilație mai lungi. Perfect pentru birouri deschise, magazine mai mari și alte interioare publice. Construcția din material plastic durabil și ușor, practic și în ultimul rând, de asemenea, potrivit pentru medii umede.

   Ventilatoarele radiale din material plastic în conducte la Dalap.ro sunt, sunt concepute atât pentru locații verticale cât și orizontale. Se potrivesc perfect în conducte din PVC și conducte metalice cu diametru de la 100 la 315 mm. Tipurile standard sunt completate cu, tipuri avansate de performanță ridicată sau cu senzori de temperatură. De exemplu, senzori externitermostat sau rele de timp poate fi utilizat pentru oricare ventilator.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare în conducte cu timer

   Oprirea automată a ventilatorului? Imaginați-vă situația când, părăsiți baia plină de aburi și, nu doriți să așteptați până la aerisire aerului umed. Toalete, pe care se deplasează un număr mai mare de persoane. Coridoare. Vestiare. În aceste zone este un ajutor genial ventilatoare în conductă cu timer, care se ocupă de ventilație timp de 2-30 minute, apoi se opresc.

   La Dalap.ro avem o gamă întreagă în, diametre de la 100 la 315 mm. Acest lucru le face compatibil cu majoritatea conductelor din PVC și, conducte metalice nu numai din magazinul nostru. În plus față de timer, este posibilă și echiparea cu alte accesorii, cum ar fi senzor de mișcare sau senzor de umiditate. Aceeste ventilatoare care sunt echipate, nu numai că se opresc singure, ci și pornesc.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare în conducte cu termostat

   Controlul perfect și simplu al temperaturii pentru ventilație este adecvat nu numai casnic, ci și pentru spații comerciale și industriale. Ventilatoarele în conducte cu termostat reprezintă o soluție fiabilă care se adaptează la condițiile ambientale. Doar setați temperatura dorită, iar ventilatorul se oprește și pornește după cum este necesar.

   În oferta la Dalap.ro avem o gamă întreagă de, ventilatoare cu termostat în mai multe dimensiuni diferite, compatibile cu conducte metalice și majoritate cu conducte din PVC. Toate îndeplinesc cerințele stricte de presiune ridicată și niveluri de zgomot relativ scăzute.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare în conducte PROFI

   Soluție profesională pentru condiții exigente și sisteme de ventilație lungi, care nu dezamăgește chiar și în timpul funcționării continue. Ventilatoare în conducte PROFI un dispozitiv de încredere care se mândrește cu, presiune ridicată și în același timp, cu un nivel de zgomot relativ scăzut.

   Avem ventilatoare în conducte PROFI disponibile la Dalap.ro în diferite variante și dimensiuni de la Ø 100 până la Ø 315 mm. Desigur, montajul este simplu și conectarea la conducte rigide și flexibile. Dacă nu se specifică altfel, ventilatoarele profesionale au motor cu rulmenți cu bile pentru funcționare continuă, posibilitate de comutare cu două viteze și siguranță termică.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina