megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilatoare casnice

  Ventilatore de uz casnic și alte dispozitive care,  pentru care nu este necesara montare, fixare sau conectare. Ajunge să găsiți pentru ele locul potrivit, conectați la priză și porniți. De aceea, uneori îi numim "ventilatoare portabile".

  La Dalap.ro găsiți mai multe: ventilatoare de masă, ventilatoare cu picior, ventilatoare de podea, aeroterme potrabile încălzire, purificatoare de aer, umidificatoare de aer și dezumidificatoare.

  Pentru alegerea ventilatorului de uz casnic, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de masă

   Căldură, înăbuseala, afară mai cald decât înăuntru, creierul încetează să mai funcționeze in parametrii normali. Să vă concentrați și să lucrați în astfel de condiții, este greu. Ventilatoarele de masă vă pot ajuta. În birouri, magazine, ateliere și în alte părți, aerul circulă și se răcorește plăcut. Soluție compactă cu performanță surprinzător de înaltă.

   La Dalap.ro găsiți ventilatoare de masă clasice cu diametrul elicei de 30 și 40 cm, elegante fără elice, și design care răcoresc aerul plăcut. Pur și simplu practice, de design și performanță, în toate cazurile sunt de ajutor.

   Pentru alegerea ventilatorului de masă, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare cu picior

   O soluție clasică care vine la îndemână în timpul căldurii, pe care vă puteți baza când vă aflați în camere închise. Ventilatoare cu picior sunt o alegere populară pentru toți, cei care au nevoie pentru a crește circulația aerului în apartamente, depozite, restaurante, fotoatelieri, birouri și alte încăperi.

   La Dalap.ro selectăm modele de calitate ale ventilatoarelor cu picior, cu putere suficientă și construcție de calitate. Sunt disponibile diferite modele de culori, cum ar fi tipurile de umidificatoare de aer sau ionizatoare de aer, ventilatoare turn și design ventilatoare fără elice.

   Cu alegerea ventilatorului cu picior, suntem bucuroși  sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de podea

   Pentru uz casnic, magazine, restaurant, studio foto, dar și la construcții, depozite sau ateliere. Pur și simplu unde aveți nevoie de creșterea circulației aerului. Ventilatoarele de podea reprezintă o soluție practică și puternică, cu efect imediat. Manipularea cu ele este absolut simpla, doar conectati ventilatorul in priza

   La Dalap.ro găsiți o gamă largă; pentru uz casnic și industriale. În ofertă avem ventilatoare de podea clasice, design și profesionale cu debit până la 7800 m3/oră.

   Cu alegerea ventilatorului de podea, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Aeroterme portabile încălzire

   Sursă de căldură imediata în orice mediu? Nici o problemă. Ajunge să utilizați aeroterme portabile cu încălzire. Încălzirea aerului se face rapid și eficient în locuințe, birouri, spații industriale și oriunde este necesar în mod special creșterea temperaturi.

   Aerotermele portabile cu încălzire la Dalap.ro sunt caracterizate de performanțe ridicate și serie cu funcții practice. În oferta nu lipsesc modele cu design si sisteme elegante de încălzire ceramică cu telecomandă, nici tipuri industriale puternice pentru serviciu de construcție, garaj și spații industriale mai mari.

   Cu alegerea aeroterme portabile cu încălzire, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Dezumidificatoare de aer

   Aerul cald, uscat, greu viciat nu este deloc plăcut și, mai ales pentru persoanele mai sensibile pot fi foarte incomode zilele de vară fierbinți. Dar ce să facem, când nici afara nu e mult mai bine? Soluția este umidificatorul de aer. Aburii din apă umezesc plăcut aerul, în plus, ventilatorul cu aburi se răspăndește în spațiu. Soluția ideala  în case, birouri și oriunde.

   În oferta Dalap.ro puteți găsi ventilatoare clasice cu picior cu telecomandă și ionizator, care asigură eliminarea substanțelor nocive și mirosurilor neplăcute. De asemenea, merită menționat faptul că designul umidificatorului de aer răcoros fără elice Dyson AM10, reprezintă un plus practic pentru interior.

   Cu alegerea umidificatoarelor de aer, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Umidificatoare de aer

   Aerul cald, uscat, greu viciat nu este deloc plăcut și, mai ales pentru persoanele mai sensibile pot fi foarte incomode zilele de vară fierbinți. Dar ce să facem, când nici afara nu e mult mai bine? Soluția este umidificatoare de aer. Aburile din apă umezesc plăcut aerul, în plus, ventilatorul aburi răspăndește în spațiu. Soluții ideale în case, birouri și oriunde.

   În meniul Dalap.ro puteți găsi ventilatoare clasice cu picior cu telecomandă și ionizator, care asigură eliminarea substanțelor nocive și mirosurile neplăcute. De asemenea, merită menționat faptul că design umidificatorul de aer răcoros fără elice Dyson AM10, reprezintă un plus practic pentru interior.

   Cu alegerea umidificatoarelor de aer, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina