megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune

    Izolație pentru conducte plastice rectangulare

    Pierderi de căldură și diferențe mari de temperatură asociate cu amenințarea de condens în conductă. Neplăceri, dar cu izolația corectă a conductele de ventilație le reduc. Un bonus plăcut este, de asemenea, reducere nivelului de zgomot global și la mai mici posibile deteriorări.

    Izolația din două bucăți găsiți la Dalap.ro în mai multe dimensiuni diferite, compatibile cu conductele rectangulare plastice de ventilație din oferta noastră. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricat din polistiren durabil, pe care vă puteți baza cu adevărat de calitatea și durabilitatea. Pe conducta este suficientă pentru a pune prima parte a izolației, și cu a doua parte închideți, totul împreună strânge cu colier sau cu bandă adezivă. Simplu.

    Pe lăngă izolație, la noi găsți o serie de alte componente pentru sistemul de ventilație. Coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și capace.

    Cu alegerea izolației, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.