megjelenítése / elrejtése menü

  Cum funcționează unitățile de recuperare a căldurii cu aerul evacuat?

  Răspuns:

  Unitate de recuperare sau, recuperatoare de căldură a aerului este un dispozitiv de pentru schimb de aer. Cel mai mare avantaj este faptul că căldura eliminată din aerul evacuat este transferat în aerul de alimentare proaspătă. Unitățile sunt atât de eficiente încât, eficiența acestor unități este adesea de până la 95%.

  Centrální rekuperace Dalap REX

  Cum este posibil?

  Schimbătorul de căldură ceramic este cel mai adesea localizat în interiorul unității de recuperare a căldurii. Aceasta se încălzește în funcție de aerul de evacuare și, căldura este transferată aerul de alimentare.

  EN_rekuperace_dalap_popis.jpg

  Întreținerea unităților de recuperare a căldurii

  Acesta este un dispozitiv foarte simplu, aproape fără întreținere. Se recomandă verificarea periodică a filtrelor de intrare și de ieșire din unitățile de recuperare, vă recomandăm să înlocuiți aceste filtre cel puțin 1 pe an. Filtrele pot fi găsite în magazinul nostru online pentru toată recuperarea de căldură pe care le oferim. Din acest motiv, se recomandă montarea unităților în locații accesibile pentru o întreținere ușoară și controlul dispozitivului. De asemenea, este necesar să verificați partea interioară a unității, eventual aspirarea prafului sau uscarea umidității.

  Unitățile de recuperare sunt potrivite atât pentru apartamente, cât și pentru case.


  Příklad instalace rozvodu rekuperační jednotky