megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Recuperatoare de căldură

  Ventilație prin recuperarea căldurii. Acesta este un aer proaspăt și sănătos, fără pierderi de căldură.

  Principiul acestei soluții este surprinzător de simplu. Foarte simplificat: Recuperarea de căldură reia căldură de la aerul evacuat, care încălzește aerul proaspăt din mediul exterior. Aerul care intră în interior este preîncălzit, și nu este nevoia de a-l mai încălzi cu costuri mai scumpe.

  Recuperarea nu numai că economisește costurile de încălzire, dar și ajută împotriva umezelii nedorite. Ceea ce va fi apreciat în principal, mai ales care suferă de alergii și, persoanele cu probleme de respirație.

  În meniul Dalap.ro veți găsi unități centrale de ventilație cu recuperare și, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură locale cu diferite performanțe și diametre ale conductelor conectate. Pentru recuperare, avem de asemenea, o gamă de accesorii utile.

  Cu alegerea recuperatoarelor, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură

   Unități centrale de ventilație cu recuperare. Soluție eficientă pentru schimbul de aer și încălzire în clădiri precum case familiale, birouri sau restaurante. Unitatea centrală de ventilație cu recuperare de căldurii asigură schimbul și încălzirea aerului, care este apoi distribuit prin conducte și sistemul de distribuție în încăperi.

   Recuperarea minimizează costurile de funcționare ale încălzirii, ajutând totodată împotriva umidității. În cazul instalări corecte, vă puteți bucura de temperatură stabilă și umiditate bună.

   La Dalap.ro veți găsi unități centrale cu recuperare de călduriă, orizontale și verticale, cu diferite performanțe și diametre. Puteți alege după dimensiunea spațiului dvs. în care doriți să aerisiți aerul. Oferim, de asemenea, unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură standard, variante cu motoare EC și recuperare cu încălzire.

   Cu alegerea unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Sistem de ventilație cu recuperare de căldură locală

   Unități centrale de ventilație cu recuperare este, o soluție practică pentru schimbul și încălzirea aerului în clădiri, însă necesită construirea unui sistem sofisticat de climatizare. Dimpotrivă, sistem de ventilație cu recuperare de căldură locală funcționează pe același principiu cu schimb de aer și încălzire, dar este instalată direct într-o anumită cameră. În cele mai multe cazuri, prin urmare, este suficientă o gaură în perete și priză.

   La Dalap.ro veți găsi mai multe tipuri diferite de sistem de ventilație cu recuperare de căldură. Acesta variază în funcție de debitul de aer, lungimea tuburilor telescopice, elementul de terminare, eventual instalare sau control.

   Cu alegerea sistemului de ventilație cu recuperare de căldură, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Accesorii pentru unități de recuperare

   Despre modul cum va funcționa întreaga unitate de recuperare, nu numai unitățile recuperatoare însăși, ci și alte accesorii. Nu subestimați detaliile și folosiți accesorii de încredere, cu care puteți obține economii maxime și calitatea aerului.

   Printre accesoriile pentru recuperare găsiți la Dalap.ro, conducte metalice, grile de ventilațieanemostate și filtre folosite pentru captarea impurităților. Recuperarea centrală face parte, de obicei, din sistem de ventilație, în care aerul tratat este distribuit prin conducte de ventilație la o anumită locație. Diferite tipuri de conducte compatibile puteți găsite aici.

   Cu alegerea accesoriilor pentru recuperare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina