megjelenítése / elrejtése menü

  Tija de extensie pentru ventilator de tavan da, sau nu?

  Răspuns:

  Tija de extensie


  Cum să alegi tija de extensie potrivită pentru ventilatorul de tavan?

  Vrei să rezolvi toate detaliile la achiziționarea unui ventilator de tavan, astfel încât să poți doar să-l conectezi și să te bucuri de confortul vara și iarna? Vă vom sfătui atunci când aveți nevoie de tijă de extensie și invers, atunci când nu trebuie să aveți nevoie de ea.

  La fiecare ventilator de tavan este inclusă tijă de extensie

  La fiecare ventilator de tavan la e-shopul nostru este, inclusă în ambalaj tijă de extensie. Cu toate acestea, ce tip de ventilator, de asemenea, o altă tijă - în principal datorită lungimii, materialului și culorii (toate aceste valori pot fi găsite în parametrii produsului).

  Deja când alegeți un ventilator de tavan, este foarte probabil că aflați dacă, vă ajunge tijă de extensie care este inclusă în pachet sau, dacă aveți nevoie să achiziționați altă tijă de extensie.

  Tija de extensie este folosită pentru tavanele înalte și ușor o puteți monta singur

  Aveți tavan mai înalt, tija de extensie este scurtă și doriți să, controlați ventilatorul de tavan doar prin lanț direct pe ventilator? Vă recomandăm să cumpărați și să instalați tija de extensie care, vă permite să controlați ventilatorul și fără telecomandă.

  Tijele de extensie sunt disponibile în două lungimi de 300 mm și 450 mm. Sunt realizate în diferite culori și sunt complet compatibile cu ventilatoarele noastre de tavan. Fără probleme le montați în, locul tijei de extensie care este inclusă în ambalaj.

  Niciodată nu este posibil să se combine două tije împreună. Fie că este vorba de două tije de extensie sau o combinație de tijă de extensie cu montare. Puteți instala întotdeauna numai unul.

  Unele ventilatoare de tavan pot fi montate și fără tijă de extensie

  Unele modele de ventilatoare de tavan pot fi instalate pe tavan fără a folosi tije de extensie sau tijă de montare. Acest tip de montare este potrivit pentru camerele cu tavane joase. Cu sistem de prindere Hugger și Dual mount, ventilatorul poate fi montat (fixat) numai incastrat.

  Cu tija de extensie nu trebuie să vă faceți griji față de telecomandă

  Toate ventilatoarele noastre de tavan pot fi controlate cu telecomandă. Unele sunt incluse în pachet, iar unele tipuri sunt disponibile pentru cumpărare. Cu telecomandă nu trebuie să vă faceți griji față de tija de extensie iar, ventilatorul puteți controla din confortul fotoliului dumneavoastra.

  Aflați mai multe informații despre telecomenzii din categoria consultații.