megjelenítése / elrejtése menü

  De ce să cumpărați de la noi

  Garanția de returnare a produselor în termen de 14 de zile

  Uneori, alegerea produselor nu este potrivită, acestea nu corespund dimensiunii sau culorii, în acest caz oferim posibilitatea de a returna mărfurile în termen de 14 de zile.

  Gyors ügyintézés és rövid határidős kézbesítés

  Procesare rapidă și livrare în termen scurt

  Livrare la adresa din România se face în termen de 2 - 5 zile lucrătoare de la predarea coletului către curier.

  Szakszerű ügyfélszolgálat

  Serviciu profesional pentru clienți

  Vom fi bucuroși să vă sfătuim și să vă ajutăm cu alegerea dvs. Tratăm fiecare client în mod profesional și individual pentru, a răspunde cât mai bine cerințelor sale. Personalul nostru calificat este disponibil în cea mai mare parte a zilei la, adresa de e-mail info@dalap.ro și la numărul de telefon 0732 986 506. În timpul programului de lucru, puteți comunica cu personalul instruit, prin intermediul serviciului de asistență online de pe site-ul nostru web.

  Ventilátorokra és légtechnikára szakosodott webáruház

  Magazin online specializat în ventilatoare și sisteme de ventilație

  Suntem magazin specializat, care oferă informații detaliate despre problemele legate de ventilatoare, recuperarea căldurii, sisteme de ventilație și accesorii. Majoritatea bunurilor le avem în stoc. Pentru fiecare produs informăm despre disponibilitatea stocului și despre variantele oferite.

  Márkaképviselet és üzlet, ingyenes személyes átvételi lehetőség

  Gamă largă de produse de calitate de branduri renumite

  Suntem interesați de ceea ce clienții noștri sunt interesați și pe baza acestora, încercăm să adaptăm ofertele de produse. Pentru satisfacția dvs., oferim numai produse de calitate ale unor mărci dovedite. Puteți alege dintr-o gamă largă de produse pe care încercăm să o extindem constant.