megjelenítése / elrejtése menü

  Grile de ventilație cu plasă anti-insecte

  Rozătoarele, păsările sau insectele nu au ce câuta în sistemul de aer condiționat. Dar le este greu de explicat. De aceea sunt grile de ventilație cu plasă anti-insecte care, nu va lăsa nimic să intre în sistemul de ventilație. În afară de aer.

  În ofertă la Dalap.ro avem astfel de grile într-o varietate de dimensiuni. Plastice din material ABS durabil și metalice, circulare și pătrate, atât fixe cât și mecanice, cu flanșă sau fără flanșă. Ajunge să alegeți pe cea potrivătă.

  Cu alegerea grilelor de ventilație cu plasă anti-insecte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile metalice de ventilație cu plasă anti-insecte

   Rozătoarele, păsările și insectele, le place în sistemul de aer condiționat, care este unul dintre adăposturile lor preferate. Acesta este motivul pentru care conductele de ventilație sunt terminate cu grile cu plasă anti-insecte în zone urbane și alte zone. Aceste lasă să intre numai aerul in sistemul de ventilație.

   La Dalap.ro avem grile metalice de ventilatie cu plasă anti-insecte in mai multe dimensiuni si variante diferite. Circulare și pătrate. Cu flanșă sau fără flanșă. Unele tipuri sunt cu protecție vănt și ploaie, sau cu jaluzele gravitaționale. Dacă nu se specifică altfel, ele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care poate rezista la condiții meteorologice și mai exigente.

   Cu alegerea grilelor metalice de ventilație cu plasă anti-insecte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile plastice de ventilație cu plasă anti-insecte

   În afară de capătul funcțional al sistemului de ventilație, grila de ventilație cu plasă anti-insecte reprezintă protecția ideală a conductei de ventilație. Nu lasă rozătoarele, păsările sau insectele mici în sistemul de ventilație. Trece numai aerul.

   Grile plastice de ventilatie cu plasă anti-insecte avem, la Dalap.ro în mai multe variante și dimensiuni diferite. Circulare și pătrate, cu jaluzele fixe sau mecanice, cu flanșă sau fără flanșă. Dacă nu se prevede altfel, acestea sunt fabricate din plastic ABS de înaltă calitate care rezistă la temperaturi de până la 45 °C. În plus nu îngălbenește de la soare.

   Cu alegerea grilelor plastice de ventilație cu plasă anti-insecte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina