megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune
Culoare
Reglare
Montare

  Grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale

  Grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale. Funcțiune elegantă ca capăt de ventilație a aerului numai când ventilatorul este pornit.

  În ofertă la Dalap.ro veți găsi grile cu jaluzele gravitaționale de mai multe tipuri, dimensiuni și materiale diferite. Cu flanșă sau fără flanșă, atât din material plastic, cât și din metal.

  Cu excepția cazului în care se prevede altfel, grilele din plastic ABS rezista la temperaturi de până la 45 °C. În plus, acestea își păstrează culoarea pe perioadă lungă de timp la soare și nu îngălbenesc. La fel ca grilele din aluminiu extrudat, care de asemenea fac față unor influențe atmosferice nefavorabile.

  Cu alegerea grilelor de ventilație cu jaluzele gravitaționale, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație metalice cu jaluzele gravitaționale

   Sistem practic elegant și durabil ca capăt de aerisire a sistemelor de ventilație? Grila de ventilație metalică cu jaluzele gravitaționale.

   Aceste grile de ventilație vor avea grijă singure de tot. Când ventilatorul este pornit, jaluzele se deschid prin presiunea aerului. Și invers. Când ventilatorul este oprit, jaluzele sunt închise. Aerul intră sau iese numai atunci când ventilatorul este în funcțiune.

   Grilele de ventilație metalice cu jaluzele gravitaționale sunt disponibile la Dalap.ro în mai multe dimensiuni și variante diferite. Cu flanșă sau fără flanșă. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din aluminiu extrudat de înaltă calitate, care rezistă și la influențele atmosferice.

   Cu alegerea grilei de ventilație metalice cu jaluzele gravitaționale, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație plastice cu jaluzele gravitaționale

   Grila de ventilație plastică cu jaluzele gravitaționale sau, finalizarea practică de aerisire a sistemelor de ventilație.

   Grila de ventilație cu jaluzele gravitaționale sunt acționate singure prin fluxul de aer. Dacă ventilatorul este pornit, jaluzele sunt ridicate și aerul este evacuat. În caz contrar, grila de ventilație este închisă.

   În oferta la Dalap.ro găsiți grile de ventilație cu flanșă sau fără flanșă. Ambele tipuri sunt disponibile în mai multe dimensiuni și diametre diferite. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din plastic rezistent ABS care rezistă la temperaturi de până la 45 °C. Avantajul său este că la soare menține culoarea pe termen lung și nu îngălbenește.

   Cu alegerea grilei de ventilație plastică cu jaluzele gravitaționale, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina