megjelenítése / elrejtése menü

  Mărcile oferite B

  Produse pentru DALAP.ro alegem cu mare atenție. Prin urmare, oferim numai produse ale producătorilor de a căror calitate suntem convinși de mai multă vreme. Producătorii pe care ne putem baza și, pe a căror calitate a produsului de primă clasă a fost dovedită în practică de noi și de clienții noștri.

  Ca rezultat, veți găsi bunuri cu adevărat numai de calitate.

  Dacă vă interesează un anumit producător și produsele sale mai în detaliu, nu este nimic mai ușor decât să ne contactați. Ne puteți scrie la info@dalap.ro sau, apela la numărul de telefon 0732 986 506 în timpul programului de lucru.

  Cele mai vândute mărciABDEFHKMRSTVW

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1525118331-fba5d890.shrink_263_263.png

  Breve Tufvassons

  Breve Tufvassons a fost fondată în Polonia în 1989 de trei prieteni. Compania le-a crescut treptat cu succes, cu toate că astăzi aparține în mod oficial ADDTECH suedez, cei trei sunt încă acolo. Împreună cu alte zeci de angajați, se specializează în continuare în transformatoare, regulatoare de turație și surse de alimentare. Se pune accent pe calitatea și inovația produselor. Drept urmare, Breve Befvassons livrează acum mărfuri țărilor vecine și îndepărtate din lume.