megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune

  Coturi plastice pentru conducte rectangulare

  Proiectarea și de a construi sistemul de ventilație poate fi uneori o provocare. Un ajutor de neprețuit pentru conductele rectangulare de ventilație din PVC care, permite conectare orizontală sau verticală, este practic un cot plastic, ușor de conectat la alte componente și conducte.

  Coturi plastice pentru conducte rectangulare de ventilație găsiți la Dalap.ro într-o gamă de dimensiuni compatibile nu numai cu conductele noastre; de la 110x55 la 308x29 sau 220x90 mm, cu unghi de la 45° la 90°.

  Montarea lor este absolut simplă, între două conducte rectangulare de ventilație este suficient asamblarea unui cot de aceeași dimensiune. Numai în cazul conectării a două componente (coturi, ramificații, reducții) este necesar să se utilizeze conector interior.

  Pe lăngă coturi pvc, veți găsi o serie de alte componente compatibile la sistemul de ventilație. Izolație, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și capace.

  Cu alegerea cotului plastic, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina