megjelenítése / elrejtése menü

  Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu

  Baza pentru sistemul de ventilație care poate uniform refula si evacua aerul proaspăt. Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu, adecvate pentru aer condiționat și ca tubulaturi în orice spațiu mai mic, de la birouri la clădiri rezidențiale.

  Tubulaturile flexibile de ventilație din aluminiu din oferta Dalap.ro sunt fabricate din folie de aluminiu argintie foarte rezistentă, în același timp ușoară, cadrul circular din interior fiind din sârmă din oțel carbon. Dacă nu se specifică altfel, rezista la temperatură de la -35 °C la +150 °C la o viteză a aerului de 25 m/s și presiune de 2000 Pa.

  Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu, avem în mai multe diametre și lungimi diferite. De la Ø 100 mm la Ø 315 mm, cu lungimi de la un metru la zece metri. Nu ar trebui să fie o problemă de a realiza un sistem de ventilație la orice distanță compatibilă cu ventilatoarele noastre cu diametrul necesar.

  Cu alegerea tubulaturii flexibile din aluminiu, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina