megjelenítése / elrejtése menü

  Mărcile oferite A

  Produsele pentru DALAP.ro LE alegem cu mare atenție. Prin urmare, oferim numai produse ale producătorilor de a căror calitate suntem convinși de mai multă vreme. Producătorii pe care ne putem baza și, pe a căror calitate a produsului de primă clasă a fost dovedită în practică de noi și de clienții noștri.

  Ca rezultat, veți găsi bunuri cu adevărat numai de calitate.

  Dacă vă interesează un anumit producător și produsele sale mai în detaliu, nu este nimic mai ușor decât să ne contactați. Ne puteți scrie la info@dalap.ro sau, apela la numărul de telefon 0732 986 506 în timpul programului de lucru.

  Cele mai vândute mărciABDEFHKMRSTVW

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1527761595-121ea96a.shrink_263_263.png

  Airbi

  Aer curat și proaspăt, fără bacterii și viruși. Cu soluții de curățare, sterilizatoare și umidificatoare multifuncționale cu Airbi fără probleme. Vârful absolut al producătorului este apoi dispozitive combinate cu mai multe funcții și grade de curățare în același timp. Airbi - ajutor bolnavilor de alergie, astmatici și toți cei care se bucură de un mediu de calitate.

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1525116453-30510d57.shrink_263_263.png

  Airflow icon

  De mai bine de 60 de ani, Britanic Airflow Development Ltd. unul dintre liderii din domeniul ventilatoarelor și instrumentelor de măsurare pentru aer condiționat. La noi compania este cunoscută în principal datorită ventilatoarelor populare Airflow iCON cu jaluzele automate. Este o soluție de ventilație discretă, în același timp foarte practică. Ideal pentru pereți sau tavane în băi și toalete.

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1527493463-ddb14a67.shrink_263_263.png

  Ardes

  Calitatea excelentă și designul atemporal al ventilatoarelor marca Ardes cu mai mult de 50 de ani de experiență în producția de aparate electrocasnice mici. Această companie italiană pune un accent deosebit pe siguranță, practic și ușurința de utilizare atunci când dezvoltă noi modele. Pentru a menține un standard atât de ridicat, o mare parte a producției rămâne în Italia. Datorită calității lor, în special ventilatoarelor de aer cald și casnice împreună cu umidificatoarele marca Ardes și răcitoarele de aer au devenit o parte esențială a multor gospodării din mai mult de 40 de țări.