megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune

    Conectoare rectangulare plastic pentru conectarea conductelor

    Conectorii plastici sunt un ajutor important la conectarea părților individuale ale sistemului de ventilație. Conector exterior pentru conectare a două bucăți de conducte rectangulare din PVC drepte, iar conector interior pentru conectare a două bucăți de componente, cum ar fi coturi sau ramificații. Instalarea componentelor individuale ale sistemului de ventilație este destul de simplă cu conectorii. Părțile individuale se introduc una în alta.

    În ofertă la Dalap.ro găsiți conectoare plastice rectangulare interior și exterior în mai multe dimensiuni diferite, compatibile cu toate tipurile de conducte rectangulare, nu numai din oferta noastră. De la 110x55 la 220x90 sau 308x29 mm.

    Pe lăngă conectoare, veți găsi o serie de alte componente pentru sistemul de ventilație: izolație, coturicoliere, ramificații, plăci de montajreducții și capace.

    Cu alegerea conectoarelor rectangulare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.