megjelenítése / elrejtése menü

  Grile de ventilație

  Ventilație sau aerisire, grile ventilație și aerisire sunt necesare în ambele cazuri. Numa aerul trece, dar nimic altceva. Funcționează excelent singure și ca element final al sistemelor de ventilație mai complexe.

  În ofertă la Dalap.ro găsiți gamă largă de grile pentru ventilație în mai multe versiuni diferite. De exemplu, grile de ventilație cu plasă anti-insecte, grile de ventilație pentru conducte PVCgrile de ventilație în ușă sau grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale în modele metalice, cât și plastice.

  Dar aici nu se termină. Avem mai multe grile de ventilație. Mai jos veți găsi toate.

  Cu alegerea grilelor de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație cu plasă anti-insecte

   Rozătoarele, păsările sau insectele nu au ce câuta în sistemul de aer condiționat. Dar le este greu de explicat. De aceea sunt grile de ventilație cu plasă anti-insecte care, nu va lăsa nimic să intre în sistemul de ventilație. În afară de aer.

   În ofertă la Dalap.ro avem astfel de grile într-o varietate de dimensiuni. Plastice din material ABS durabil și metalice, circulare și pătrate, atât fixe cât și mecanice, cu flanșă sau fără flanșă. Ajunge să alegeți pe cea potrivătă.

   Cu alegerea grilelor de ventilație cu plasă anti-insecte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale

   Grile de ventilație cu jaluzele gravitaționale. Funcțiune elegantă ca capăt de ventilație a aerului numai când ventilatorul este pornit.

   În ofertă la Dalap.ro veți găsi grile cu jaluzele gravitaționale de mai multe tipuri, dimensiuni și materiale diferite. Cu flanșă sau fără flanșă, atât din material plastic, cât și din metal.

   Cu excepția cazului în care se prevede altfel, grilele din plastic ABS rezista la temperaturi de până la 45 °C. În plus, acestea își păstrează culoarea pe perioadă lungă de timp la soare și nu îngălbenesc. La fel ca grilele din aluminiu extrudat, care de asemenea fac față unor influențe atmosferice nefavorabile.

   Cu alegerea grilelor de ventilație cu jaluzele gravitaționale, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație exterior cu protecție vănt și ploaie cu clapetă antiretur

   Combinație practică. Grila de ventilație cu protecție exterior protejează conducta de aer împotriva murdăriei, a ploii sau a rozătoarelor. Clapeta antiretur, la rândul său, permite refularea sau aerisirea într-o singură direcție și, aerul evacuat nu mai dă drumul înapoi la sistemul de ventilație.

   Grilele de ventilație exterior cu protecție și clapă antiretur găsiți la Dalap.ro în ambele versiuni din plastic și metal de diferite mărimi; cu flanșă sau fără flanșă.

   Cu alegerea grilei de ventilație exterior cu protecție și clapetă antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație cu reglaj

   Datorită grilei de ventilație cu reglaj, depinde de dvs. dacă aerul va veni prin ventilație sau nu. Pur și simplu deschideți sau închideți grila de ventilație. Soluții practice, eficiente și elegante la domiciliu și în altă parte.

   La Dalap.ro găsiți grile de ventilație cu reglaj în mai multe dimensiuni, tipuri și din materiale diferite. Plastice cât și metalice, cu flanșă sau fără flanșă.

   Cu alegerea grilei de ventilație cu reglaj, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație pentru uși

   Egalizarea presiunii aerului în încăperi. Aspirația aerului proaspăt din exterior. Aerisirea cămărilor, bucătăriilor, pivnițelor sau a altor zone în care este necesară menținerea ventilației continuă. Pentru toate acestea vă vor ajuta grile de ventilație pentru ușă.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți grile metalice și PVC de toate tipurile și dimensiuni. Instalarea lor este absolut simplă. Doar le introduceți-le în orificiul pregătit sau, prin șuruburi.

   Cu alegerea grilei de ventilație pentru ușă, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație pentru tavan

   Grile de ventilație ca parte a tavanelor suspendate sau false. Soluții potrivite și elegante pentru ventilație industrială, comercială și casnică, încălzire și aer condiționat.

   Grile de ventilație pentru tavan sunt cel mai adesea fabricate din plastic rezistent de înaltă calitate, care fără probleme rezistă la temperatură mai ridicate și, alte influențe atmosferice nefavorabile. Instalarea este absolut simplă, grila este suficient pentru a se introduce în gaura pregătită în tavan. Gata.

   Cu alegerea grilei de ventilație pentru tavan, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație la conducte din PVC

   Grile de ventilație ca capăt cum, ar fi conducte PVC de ventilație. Soluție practică, funcțională, dar și elegantă.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți atât grile circulare cât și rectangulare de diferite dimensiuni. Cele mai multe dintre ele sunt fabricate din material ABS de înaltă calitate, care rezistă la temperaturi de până la 45 °C. Dacă este necesar, avem și grile din oțel inoxidabil.

   Cu alegerea grile de ventilație la conducte din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație pentru conducte spiro

   Practice, funcționale și în același timp elegante a sistemului de aer condiționat construit pe conducte spiro galvanizate? Grilă de ventilație din oțel inoxidabil.

   În ofertă la Dalap.ro găsiți grile rectangulare de diferite dimensiuni pentru conducte cu diametrul de la 160 la 900 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din oțel inoxidabil care rezistă la temperaturi de până la 45 °C.

   Cu alegerea grile de ventilație pentru conducte spiro, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Grile de ventilație cu lamele fixe

   Lamele fixe și încă deschise ale grilelor de ventilație permit aerului să circule continuu. Când porniți ventilatorul intens, în caz contrar mult mai slab. Aceasta le face să fie o soluție ideală atunci când este necesară ventilația fără întrerupere. În depozite, hale de producție, fabrici, dar și în case familiale și alte locuri similare.

   Grile de ventilație cu lamele fixe avem la Dalap.ro disponibile în variante plastic din și metal. Ambele în diferite dimensiuni, diametre, cu flanșă și fără flanșă.

   Cu alegerea grile de ventilație cu lamele fixe, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina