megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilatoare industriale

  Ritmul de funcționare ridicat sau  funcționare non-stop nu le cauzeaza probleme. Ventilatoarele industriale combină fiabilitatea și calitatea. Fac față cu brio la mirosurile nedorite și aer greu în birouri, baruri, restaurante, centre sportive, hale industriale și ateliere.

  La Dalap.ro veți găsi un număr mare de ventilatoare industriale axiale, ventilatoare radiale centrifugare, ventilatoare la coșuri de fumventilatoare de acoperiș sau ventilatoare de exterior.

  Pentru alegerea ventilatorului industrial, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare industriale axiale

   Performanță ridicată cu o gamă largă de utilizări combinate cu performanțe ridicate reprezintă o soluție pe care o veți aprecia în clădirile industriale, depozite, birouri, restaurante sau exploatații agricole.

   În oferta la Dalap.ro găsiți diferite tipuri și diametre de ventilatoare industriale axiale puternice în variante  pătrate și circulare la 230 și 400V. Dacă nu este specificat altfel, acește ventilatoare pot fi de asemenea utilizate în funcționare continuă.

   Dacă nu sunteți siguri de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de acoperiș

   Evacuarea aerului din zonele nerezidențiale direct prin acoperiș este o provocare care poate fi rezolvata cu ventilatoarele de acoperiș industriale de înaltă performanță. Acestea sunt folosite, de exemplu, pentru garaje, fabrici, ateliere, depozite, centre comerciale, piscine, stații electrice sau spitale.

   La Dalap.ro, nu lipsesc modelele ventilatoarelor de acoperiș care sunt adecvate, nu numai pentru montarea pe orice tip de acoperiș, dar și în puțurile de ventilație verticale. Puteți alege din mai multe variante, în funcție de tipul de motor și de diametru. Cu putere de la 815 la 11400 m3/oră, și cu diametre de la 150 la 605 mm.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de evacuare exterior

   O soluție bine gândită pentru evacuarea aerului din, zone rezidențiale și nerezidențiale sau, ventilatoare de evacuare exterior. Minimalizează zgomotul interior și menține performanțe ridicate. Ideal pentru ventilație bucătării, birouri, garaje, depozite, magazine sau ateliere.

   La Dalap.ro veti găsi o întreagă gamă de ventilatoare de evacuare exterior. Dacă nu se specifică altfel, acestea sunt echipate cu motor cu rulmenți cu bile. Care garantează durată lungă de viață chiar și în operații non-stop. Desigur, ventilatoarele exterioare sunt cu grila de protecție împotriva murdăriei, a insectelor sau a păsărilor.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă  putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de podea pentru industrie

   În hale de producție, magazin, restaurant, studio foto, dar și pentru construcții, depozit sau atelier. Oriunde aveți nevoie pentru circulația aerului. Ventilatoarele de podea reprezintă o soluție practică și puternică, cu efect imediat. Manipularea cu ele este absolut simpla, doar conectati ventilatorul in priza.

   La Dalap.ro găsi o întreagă gamă; pentru circulația aerului în zone mici, și mari, ventilatoare de podea cu debit de până la 7800 m3/oră.

   Cu alegerea ventilatorului de podea pentru industrial, suntem bucuroși sa vă ajutăm  în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare radiale centrifugale

   Ventilatoare radiale centrifugale puternice cu debit de aer foarte mare ca, soluție de ventilație ideală în locuri cu conducte mai lungi. Excelent pentru evacuarea sau refularea aerului din / către spații nerezidențiale, cum ar fi bucătării profesionale, birouri, depozite, reparații auto, magazine sau garaje.

   La Dalap.ro găsiți modele cu motoare asincrone cu, două și patru faze cu rulmenți cu bile. Datorită acestora, este posibil funcționarea continuua cu durată de viață foarte lungă. Dacă nu se specifică altfel, orificiul de admisie are formă circulară, ieșirea fiind apoi rectangulară.

   Dacă nu sunteți siguri de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria  consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina