megjelenítése / elrejtése menü

  De ce ventilatorul ar trebui să aibă rulmenți cu bile?

  Răspuns:

  Rulmenții cu bile sunt un termen important în lumea ventilatoarelor. Rulmenții cu bile sunt utilizate pentru montarea motorului ventilatorului pentru a obține cea mai bună transmisie a forței de rotație între ventilatorul motorului și elice. Ventilatorul care are rulmenți cu bile se caracterizează printr-o durată de viață lungă, performanțe superioare și posibilitatea instalării în orice poziție (perete sau tavan). Durata de viață a unui ventilator cu rulmenții cu bile este standard de la 20.000 la 40.000 de ore, desigur, în funcție de producător, ce rulmenții cu bile folosește și în ce calitate. Ventilatoarele cu rulmenții cu bile pe care le oferim au durată de viață de 40.000 de ore, dacă nu se specifică altfel.

  Kuličková ložiska pro ventilátory

  Pentru o idee mai bună, putem spune că ventilatorul poate fi în funcțiune continuă timp de aproximativ 2,3 până la 4,5 ani. Deci, atunci când alegeți pentru ventilator de baie, apartament sau casă, vă recomandăm ventilator cu rulmenții cu bile.

  Cum cunosc că ventilatorul este echipat cu rulmenți cu bile? Aceste informații pot fi întotdeauna găsite în fișa tehnică a unui anumit ventilatorului. Fie cu numele acestor rulmenți cu bile, fie cu durată de viață de 20 până la 40 de mii de ore.