megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Încălzitoare de aer

  Frig in camera? Rece în grădină, terasă sau pergolă? Lucru pe timp de iarnă într-o hală slab încălzită? Pentru toate aceste situații, există o soluție simplă. Încălzitoare de aer.

  Încălzitoare de aer găsiți la Dalap.ro în mai multe dimensiuni și variante diferite. Sunt disponibile modele de încălzire pentru diferite diametre de conducte, de perete și aeroterme încălzitoare portabile.

  Cu alegerea încălzitoarelor de aer, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Baterii de încălzire electrică în conducte de ventilație

   Încălzire insuficientă sau totală? Costuri ridicate pentru căldură? Încălzirea aerului va ajuta în case, birouri, magazine, depozite și oriunde aveți nevoie. Elementul de încălzirea aerului, încălzește aerul refulat, și ventilatorul îl împrăștie în spațiu.

   Baterii de încălzire electrică în conducte găsiți la Dalap.ro în variante de, aeroterme încălzire pe apă caldă și încălzire electrică, cu diametre de conducte compatibile de la 100 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, ele sunt fabricate din oțel galvanizat, elementul de încălzire însăși fiind din oțel inoxidabil. În încălzitor este integrată protecția termică, împotriva supraîncălzirii.

   Cu alegerea bateriei de încălzire în conducte, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Aeroterme portabile electrice încălzire aer

   Aeroterme portabile electrice încălzire aer ca soluție simplă, eficientă cu preț accesibil pentru căldură. Ajunge doar conectat la priză, fluxul de aer cald va veni după un scurt timp. Suficient pentru încălzire, ideal ca ajutor pentru căldură insuficientă în case, birouri, spații industriale, etc.

   Aeroterme portabile electrice încălzire aer găsiți la Dalap.ro în multe variante diferite; avem industriale de înaltă performanță și, modele de design pentru interiorul dvs. Desigur, sunt folosite materialele de calitate, funcționare silențioasă și performanțele de încălzire adecvate.

   Cu alegerea aerotermelor portabile, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina