megjelenítése / elrejtése menü

  Mărcile oferite Exista 12 marci

  Produse pentru DALAP.ro alegem cu mare atenție. Prin urmare, oferim numai produse ale producătorilor de a căror calitate suntem convinși de mai multă vreme. Producătorii pe care ne putem baza și, pe a căror calitate a produsului de primă clasă a fost dovedită în practică de noi și de clienții noștri.

  Ca rezultat, veți găsi bunuri cu adevărat numai de calitate.

  Dacă vă interesează un anumit producător și produsele sale mai în detaliu, nu este nimic mai ușor decât să ne contactați. Ne puteți scrie la info@dalap.ro sau, apela la numărul de telefon 0732 986 506 în timpul programului de lucru.

  • Airflow icon

   De mai bine de 60 de ani, Britanic Airflow Development Ltd. unul dintre liderii din domeniul ventilatoarelor și instrumentelor de măsurare pentru aer condiționat. La noi compania este cunoscută în principal datorită ventilatoarelor populare Airflow iCON cu jaluzele automate. Este o soluție de ventilație discretă, în același timp foarte practică. Ideal pentru pereți sau tavane în băi și toalete.

  • Dalap

   Dalap este specialist în ventilatoare și sisteme de ventilație. În oferta sa veți găsi tot ce aveți nevoie pentru ventilție apartamente, case, restaurante, ateliere, depozite, birouri și toate celelalte obiecte. Pur și simplu: dacă aveți nevoie să ventilați ceva, cu produsele marca Dalap o să meargă. Indiferent dacă sunt ventilatoare casnice, ventilatoare industriale, ventilatoare de conducte, recuperare, accesorii și alte componente, Dalap este un pariu sigur pe calitate și siguranță.

  • Elektrobock CZ

   Mâini cehe de aur. Acesta este Elektrobock. Companie specializată în dezvoltarea și vânzarea de electrocasnice din 1992. Astăzi compania produce termostate, încălzire solară, senzori de mișcare, soneri, control iluminare, detectoare de fum, instalații electrice. Și multe altele.

  • Home by Somogyi (SOMOGYI ELEKTRONIC)

   Când a fost înfințată firma Somogyi Elektronic Kfc. la Györ, Ungaria în anu 1991, probabil, nimeni nu se aștepta că într-o bună zi pe 7200 m² o să producă produse electronice pentru o mare parte a Europei. Sa întâmplat și Somogyi Elektronic astăzi este într-adevăr un mare producător de o gamă largă de produse. Pentru clienții noștri cel mai importanț sunt ventilatoarele lor. Compania subliniază calitatea și prelucrare ridicată.

  • Kovhron

   Aproape exact la jumătatea distanței dintre Banská Bystrica slovacă și Poprad este sediul Kovhron. Compania, care se specializează în principal în ventilatoare axiale, elemente de încălzire și aparate electrice. De exemplu, puteți găsi ventilatoare industriale, ventilatoare de baie, ventilatoare de perete, ventilatoare de conducte și ventilatoare coș de fum în oferta Kovhron. Și o gamă largă de accesorii. Conducte, capace, jaluzele.

  • Tristar

   Ventilatoare, aparate de aer condiționat, răcitoare de aer, dezumidificatoare, precum și radiatoare, încălzitoare și multe altele - Tristar are mulți ani de experiență într-o gamă largă de produse nu numai electrocasnice. În același timp, se bazează pe trei piloni practice pentru produsele sale: operare simplă, manopera de înaltă calitate și materiale folosite și, mai ales, accesibilitate la preț favorabi. Și datorită lor produsele Tristar este, soluție ideală pentru majoritatea de uz casnic și firme. Exact după motto-ul companiilor: „Lucrurile bune în viață aparțin tuturor”.

  • Vents

   Ventilatoare, difuzoare, grile, conducte și multe altele. Aceasta este Vents, o companie producătoare de ventilatoare și toate accesoriile necesare. Compania a fost înființată în anii '90 în Europa Centrala și astazi are mai mult de 12 departamente la 2.000 de angajați. Accentul se pune în principal pe, dezvoltarea de noi tehnologii și de producție de toate produsele pieselor necesare.

  • Westinghouse

   Peste 100 de ani de experiență de ventilație în țări din întreaga lume. Este Westinghouse. Companie americană care combină calitatea și fiabilitatea cu, design de succes și funcționalitate excelentă. Domeniul lor principale sunt ventilatoare de tavan și toate accesoriile asociate cu acesta. Recent, clienții sunt cele mai populare cu ventilatoare de tavan Westinghouse cu lumină.