megjelenítése / elrejtése menü

  Pot folosi oricare control pentru ventilator de tavan?

  Răspuns:  Stropni_ventilator_s_ovladaem.jpg

  În sortimentul nostru veți găsi multe tipuri de ventilatoare de tavan și, câteva tipuri de telecomenzi. Cum se potrivesc împreună? Sunt toate controale compatibile cu toate ventilatore? Răspunsul este da, dar, depinde cât de mult și unde doriți să controlați ventilatorul de tavan.

  Control lanț - o bază care poate fi extinsă cu ușurință

  Echipamentul de bază al unor tipuri de ventilatoare, în mare parte mai ieftine, este doar cu control lanț. Dacă doriți mai mult confort, puteți controla aceste ventilatoare de tavan cu ajutorul telecomenzii. Poate fi achiziționat suplimentar (nu este echipament standard) și nu veți mai folosi controlul lanțului.

  Comanda de perete instalată pe perete nicăieri nu se va „pierde”

  Cu ajutorul comandei de perete montată, puteți controla viteza de rotație a ventilatorului și astfel deseori valoarea umidității dorite în încăpere. Caracteristică remarcabilă a acestui tip de comandă este, că îl puteți găsi întotdeauna în același loc, nu îl puneți găsi, nu îl pierdeți.

  Telecomandă cu infraroșu - distanță până la 10 metri fără obstacole

  Telecomanda cu infraroșu, acționează ventilatoarele la distanțe mai scurte (la 10 metri) și între telecomandă și ventilator nu trebuie să fie niciun obstacol. Dacă aveți nevoie să controlați un ventilator doar într-o singură cameră, acesta este pe deplin conform și va oferi serviciul perfect la un preț foarte accesibil.

  Telecomenzile radio - gama mai lungă și cu obstacole

  Puteți utiliza telecomenzile radio pentru, a controla (porni) mai multe ventilatoare de tavan simultan, chiar și ventilatoarele de tavan din camera alăturată. Comenzile radio permit acest lucru la o distanță mult mai mare și chiar în afara unghiului.

  Telecomenzi pentru ventilatoare Westinghouse - întunecare lumină, viteză și alte funcții

  Telecomanda pentru ventilatoare de tavan Westinghouse cu lumină are multe caracteristici excelente. Iluminarea cu această telecomandă poate fi aprisă, stinsă sau chiar întunecare. De asemenea, aveți posibilitate de reglarea vitezei în 3 niveluri și, setare timer pentru oprirea automată. Mai mult decât atât, este universal aplicabil pentru, toate ventilatoarele de tavan controlate de la distanță.