megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune
Lungime

    Componente PVC rectangulare 308 x 29 mm / Ø 125 mm

    Variantă extrem de plată a conductelor rectangulare cu înălțime de doar 29 mm. Ideal pentru sistemele de ventilație în, locuri unde sunt necesare soluții cu adevărat de economisirea spațiului. Fără probleme instalată cu ușurință în tavane foarte înguste de băi, bucătării, toalete sau spații comerciale mai mici.

    La Dalap.ro găsiți un număr de conducte cu mărime 308x29 mm pentru realizare fără probleme a sistemului complet de ventilație. Conducte drepte în variante de la jumătate de metru până la doi metri, reducții la altă dimensiune a conductelor rectangulare și circulare, izolații, coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducții, coliere și capace. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

    Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente rectangulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.