megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Producator
Reglare

    Unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură

    Unități centrale de ventilație cu recuperare. Soluție eficientă pentru schimbul de aer și încălzire în clădiri precum case familiale, birouri sau restaurante. Unitatea centrală de ventilație cu recuperare de căldurii asigură schimbul și încălzirea aerului, care este apoi distribuit prin conducte și sistemul de distribuție în încăperi.

    Recuperarea minimizează costurile de funcționare ale încălzirii, ajutând totodată împotriva umidității. În cazul instalări corecte, vă puteți bucura de temperatură stabilă și umiditate bună.

    La Dalap.ro veți găsi unități centrale cu recuperare de călduriă, orizontale și verticale, cu diferite performanțe și diametre. Puteți alege după dimensiunea spațiului dvs. în care doriți să aerisiți aerul. Oferim, de asemenea, unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură standard, variante cu motoare EC și recuperare cu încălzire.

    Cu alegerea unități centrale de ventilație cu recuperare de căldură, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.