megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilatoare de tavan, cum să alege pe cel corect

  Răspuns:


  Ventilatoare de tavan

  Alegerea ventilatorului de tavan potrivit, nu este numai după alegerea culorii și designul potrivit. Există, de asemenea, câțiva factori cheie care trebuie să luați în considerare până vă hotărăți, pentru a obține eficiență maximă și plăcere a ventilatorului.  1. Decideți unde vreți să instalați ventilatorul de tavan

  Majoritatea ventilatoarelor de tavan sunt situate în centrul camerei, permițând un flux lin de aer în întreaga încăpere. Cu toate acestea, pentru camerele mai mari, pot fi de preferat 2 ventilatoare de tavan sau chiar mai multe. Pentru ajutor cu design-ul camerelor mari (de exemplu, săli, restaurante, săli de așteptare, depozite etc.) nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă sfătuim! Din motive de siguranță, nu recomandăm instalarea unui ventilator de tavan deasupre paturile înalte care, sunt montate aproape de tavan (de exemplu pat supraetajat).


  2. Luați în considerare diferiții factori ai camerei

  Unul dintre factorii principali este dimensiunea camerei (încăpere) în care doriți să instalați ventilatorul.  Dimensiuni camere:

  Încăperi mici - până la 20 m² (4x5 m): Pentru încăperile mai mici, recomandăm ventilatoare de tavan cu diametru de la 76 cm până la 122 cm, după cum este necesar (dormitoare mici, vestiare, bucătării mai mici).

  Încăperi medii - 20 până la 30 m² (5x5 m): Pentru încăperi de dimensiuni medii, recomandăm ventilatoare de tavan cu diametrul de cel puțin 122 cm, ideal de 132 cm și mai mult (camere de zi, dormitoare medii, bucătării, mici zone de recreere).

  Încăperi mari - 30 până la 40 m² (6x7 m): Pentru încăperi mari recomandăm ventilatoare de tavan cu diametru de cel puțin 132 cm, ideal de 142 cm și mai mult, de exemplu, serie de modele industriale (camere mari, camere de familie, cantine, sere, hala de producție etc.).

  Alt factor important este, de asemenea, înălțimea tavanului din încăpere în care doriți să instalați ventilatorul.  Înălțimea tavanului:

  Tavane joase (260 cm): Ideal pentru utilizarea cu sistemul de prindere Hugger, montare fără posibilitatea tijei de extensie.

  Tavane clasice (260 până la 300 cm): sistemul de prindere Downrod, care este cel mai utilizat sistem și, posibilitate de montare cu tijă de extensie (30 cm sau 45 cm).

  Tavane înalte (300 cm sau mai mult): Ca și în cazul tavanelor convenționale, vă recomandăm să folosiți ventilator cu sistem de prinder Downrod cu instalare tijă de extensie cu lungime de 45 cm.

  După ce luați în considerare acești parametri, depinde de dvs. ce ventilator de tavan alegeți, fiecare persoană are gusturi diferite de design. Ventilatoarele de tavan Westinghouse sunt design complementul ideal pentru orice încăpere, indiferent dacă este o cameră modernă, rustică sau de asemenea pentru clădiri industriale sau sere.  Distanța dintre paletele ventilatorului de tavan și podea

  Instalarea ventilatorului de tavan la montare standard (fără tija de extensie) reduce tavanul cu aproximativ 30-40 cm la locul de montare. Acest lucru trebuie luat în considerare în principal de, persoanele mai înalte care locuiesc în camere cu plafoane mai joase.

  Správný chod stropního ventilátoru v místnosti