megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Ventilatoare metalice în conducte

  Performanță puternică și presiune înaltă, zgomot redus cu durată lungă de viață pentru funcționare continuă. Acestea sunt ventilatoare metalice în conducte de înaltă performanță care își găsesc utilizare în hale de producție, service auto, depozite, ateliere, bucătării și alte clădiri industriale și comerciale.

  Ventilatoare metalice în conducte avem la Dalap.ro în mai multe variante diferite. Puteți alege atât din axiale cât și radiale în dimensiuni de la Ø 100 mm până la Ø 315 mm. Cele mai multe dintre ele pot fi echipate cu o serie de accesorii cum ar fi senzori externi sau regulatoare de turație.

  Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare axiale metalice în conducte

   Ventilația fiabilă a conductelor pentru spații mai mari și la distanțe mai lungi? Cu ventilator axial metalic în conducte, fără probleme și pentru funcționare continuă. Soluția ideală pentru ventilația clădirilor industriale și comerciale cu, sistem de ventilație pentru conducte circulare.

   În oferta Dalap.ro găsiți ventilatoare metalice axiale la conducte în diferite diametre. De la Ø 100 la Ø 645 mm. De asemenea, oferim variante silențioase cu nivel de zgomot de 29 până la 40 dB, desigur avem de asemenea, serie de accesorii, inclusiv regulator de turație și senzori.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare radiale metalice în conducte

   Performanță imbatabilă fără compromisuri. Soluție ideală pentru sistemele de ventilație in linie la conducte circulare. Ventilator radial metalic în conductă care își găsește utilizarea în principal în clădiri industriale, cum ar fi depozite, garaje, ateliere, dar și baruri, bucătării, magazine.

   Cu excepția cazului în care se prevede altfel, la Dalap.ro oferim ventilatoare radiale metalice în conducte cu, rulmenții cu bile. Cu durată lungă de viață și, cu termen de funcționarea continuă. În același timp, ele pot fi instalate atât în poziție verticală, cât și orizontală. Disponibil în variante de la Ø 100 până la Ø 315 mm.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă ajută categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina