megjelenítése / elrejtése menü

  Livrare și plată

  Modalități de transport

  Dacă valoarea comenzii dvs. este de cel puțin 750 lei, aveți transportul gratuit.

  GLS - Livrare la adresa - 33 lei

  Termenul obișnuit de livrare este de 2 - 5 zile lucratoare de la data expedierii comenzii.

  Packeta - Ridicare personală - 38 lei

  Aceasta este o retea de magazine partenere, de unde puteti prelua produsele achizitionate in magazinul nostru electronic. Termenul de livrare este de 2 - 5 zile lucratoare, iar coletul dumneavoastra ramane stocat in magazinul partener pe care l-ati ales timp de 7 zile.

  Packeta - Livrare la adresa - 45 lei

  Packeta va livra pachetul la adresa pe care ne-ați dat-o în timpul comenzii. Data și ora vor fi specificate în avans prin SMS / e-mail direct de la Packeta. Dacă nu sunteți mulțumit de ora de livrare, puteți reprograma pentru o altă oră cu curierul, sau acesta vă va lăsa coletul la punctul de livrare sau la depozitul Packeta. Timpul de livrare este, de obicei, de 2 - 5 zile lucrătoare.

  Modalități de plată

  Plată online prin card

  Mod simplu și sigur de a plăti pentru comanda dvs. După trimiterea comenzii, veți fi redirecționat (ă) la gateway-ul pentru plata online.

  Transfer bancar

  După trimiterea comenzii confirmate, vă vom trimite detaliile de plată (numărul contului, simbolul variabil și suma). Vă vom informa despre procesarea comenzii la adresa dvs. de e-mail.

  Ramburs - plată la preluare

  Veți plăti produsele în numerar la primirea coletului. Vă recomandăm să pregătiți exact suma inclusă în numerar la livrare.