megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

  Ventilatoare industriale axiale

  Performanță ridicată cu o gamă largă de utilizări combinate cu performanțe ridicate reprezintă o soluție pe care o veți aprecia în clădirile industriale, depozite, birouri, restaurante sau exploatații agricole.

  În oferta la Dalap.ro găsiți diferite tipuri și diametre de ventilatoare industriale axiale puternice în variante  pătrate și circulare la 230 și 400V. Dacă nu este specificat altfel, acește ventilatoare pot fi de asemenea utilizate în funcționare continuă.

  Dacă nu sunteți siguri de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare industriale axiale de evacuare la 230V

   O soluție rapidă și funcțională pentru tensiunea standard a rețelei electrice pe care vă puteți baza într-un restaurant, bar, birou sau depozit. Ventilatoarele de evacuare axiale la 230V elimină mirosurile nedorite și aerul greu în zone în care este necesară ventilarea pentru o perioadă lungă de timp.

   În oferta Dalap.ro găsiti ventilatoare industriale axiale de evacuare la 230V, cu rulmenți cu bile, care garantează o durată lungă de viață chiar și în timpul funcționării continue.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare industriale axiale de evacuare la 400V

   Cu motoare foarte puternice, ventilatoarele industriale axiale de evacuare la 400V, își găsesc folosință în principal în hale mari, depozite, birouri și alte obiecte în care sunt cerințe ridicate privind calitatea aerului și eliminarea mirosurilor nedorite.

   Ventilatoarele la tensiunea electrică de 400V vi le oferim pe iventilatoare.ro în mai multe variante. Puteți găsi, de exemplu, modele care sunt cu siguranțe termice și rulmenți cu bile care, sunt adecvate pentru funcționarea continuă.

   Cu alegerea ventilatorului industrial axial,suntem  bucuroși sa vă ajutăm  în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina