megjelenítése / elrejtése menü

  Componente de fixare pentru ventilație

  Un lucru este să alegeți corect un ventilator, conducte și accesorii potrivite. Al doilea lucru este să conectați toate componentele sistemului și să le fixați în mod corespunzător. Și pentru asta este tehnică de fixare.

  Fixare pe perete sau tavan vă ajută, coliere metalice, coliere montaj circulare. Ventilatorul cu conductă conectează cu colier, celelalte componente între ele cu colier cu șurub. Pentru etanșare vor avea grijă benzi adezive. Și la Dalap.ro găsiți și materiale de montare și fixare. Dibluri, șuruburi, mufe, etc.

  Cu alegerea componentelor de fixare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Benzi adezive pentru conducte de ventilație

   Adecvată etanșarea îmbinărilor? Bandă adezivă pentru conducte de ventilație.

   În situațiile în care vrem să realizăm îmbinările foarte bune, banda adezivă este un ajutor excelent. În mod obișnuit, la conectarea a două componente diferite sau la instalarea unități de recuperare a căldurii sau unități de climatizare. În plus, banda adezivă poate amortiza vibrațiile din conductă și rezistentă la temperaturi ridicate.

   La Dalap.ro avem mai multe tipuri de benzi, fiecare ideală pentru utilizări diferite. Acestea diferă în special cu rezistență la temperatură - de la 75 °C la 350 °C.

   Cu alegerea bandelor adezive, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coliere metalice cu protecție cauciuc pentru conducte

   Coliere metalice sunt folosite pentru a asigura siguranța de fixare pe perete sau tavane. Datorită lor este posibilă suspendarea sistemului de ventilație în spațiul liber. În plus, colierele circulare pot înlocui colierele cu șurub.

   În oferta noastră găsiți mai multe tipuri de coliere, coliere cu protecție cauciuc și coliere montaj circulare cu diametre cuprinse între 100 și 315 mm. Coliere metalice și coliere protecție, sunt pe partea interioară cu cauciuc care amortizează vibrațiile și reduce zgomotul total la conducte.

   Colierul poate fi instalat atât pe perete, cât și pe plafon. Vă recomandăm minimum unu, la doi metri de conductă.

   Cu alegerea colierului metalic, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coliere cu șurub metalice pentru conducte

   Asamblarea unor conducte de ventilație mai complicate de obicei necesită, că capetele individuale să fie bine fixate și etanșate. Și pentru asta ajută colier cu șurub metalic.

   Coliere cu șurub avem la Dalap.ro în diametre de la 100 la 315 mm. Manipularea cu ele este foarte simplă, puneți colierul cu șurub la îmbinare și strângeți șurubul. Îmbinarea va fi mai bună, o mai bună etanșare datorită unei aderențe mai bune. Dacă nu se specifică altfel, îmbinarea rezistă la temperatură de până la 100 °C.

   Cu alegerea colierului cu șurub, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Coliere montaj cu cauciuc pentru conducte de ventilație

   Un lucru este să alegeți corect un ventilator, conducte și accesorii potrivite. Al doilea lucru este să conectați toate componentele sistemului și să le fixați în mod corespunzător. Și pentru asta este tehnică de fixare.

   Fixare pe perete sau tavan vă ajută, coliere metalice cu cauciuc. Ventilatorul cu conductă se fixează cu colier montaj, celelalte componente între ele cu colier cu șurub. Pentru etanșare vor avea grijă benzi adezive. Și la Dalap.ro găsiți materiale de montare și fixare. Dibluri, șuruburi, mufe, etc.

   Cu alegerea colierelor montaj, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Materiale de montare și fixare pentru ventilație

   În majoritatea cazurilor, instalarea de aer condiționat nu este dificilă. Doar un pic de pricepere, componentele potrivite și suficiente materiale de montare.

   Dibluri suplimentare, șuruburi, mufe, tije filetate, dar și spray-uri cu zinc sau discuri de tăiere. La Dalap.ro veți găsi de toate necesare. În afară de pricepere. Cu care trebuie să faceți singuri față.

   Cu alegerea materialelor de montaj și fixare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina