megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune
Tensiune (V)

  Accesorii pentru ventilatoare

  Extindeți funcțiile ventilatorului? Fără probleme. Cu accesorii compatibile, ventilatoarele existenți devin pur și simplu dispozitive moderne cu o serie de caracteristici avansate.

  La Dalap.ro găsiți, clapete antiretur pentru a preveni revenirea mirosurilor sau a aerului rece, relee de timpregulatoare de turație pentru reducerea vitezei și a zgomotului, senzori externitermostate și termoregulatoaretransformatoare cu tensiune de 12V și cabluri de alimentare.

  Cu alegerea de accesorii, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Regulatoare de turație pentru ventilatoare

   Economisirea energiei, reducerea nivelului de zgomot, dar în principal stabilirea puterii necesară a ventilatorului. Toate datorită regulatorului de turație. În plus, cu rotița de setare puteți controla nu numai viteza motorului, ci și pornirea și oprirea ventilatorului. Regulatorul poate fi, de asemenea, ca control la distanță a ventilatorului.

   Printre accesoriile la Dalap.ro puteți găsi regulatoare de turație pentru ventilatoare casnice și industriale. Cu modele avansate, în plus, aveți posibilitatea de a controla mai multe dispozitive simultan. Puteți alegeți dintre opțiunile practice pentru montare în perete / pe perete, la dispoziție sunt și regulatoare tactile cu design elegant și iluminare de fundal.

   Cu alegerea regulatoarelor, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Termostate (Termoregulatoare)

   Controlul sistemelor de încălzire și aer condiționat poate fi convenabil și intuitiv. Aveți nevoie doar de termostat / termoregulatoar de înaltă calitate din gama noastră de accesorii. Vor avea grijă pentru a menține temperatura dorită în case, birouri, clădiri industriale, etc.

   Dacă nu se specifică altfel, la Dalap.ro termostatele sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și durabil. Standard pe aceste dispozitive veți găsi comutator și rotiță de setare a temperaturii, termostatele digitale oferă funcții avansate suplimentare, opțiuni de configurare mai largi sau cu ecran LCD mare, cu toate informațiile importante.

   Cu alegerea de termostate și termoregulatoare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Transformatoare 12V pentru ventilatoare

   Clasic transformator tensiunii de la 220V la 12V poate fi folosit în principal pentru ventilatoare de joasă tensiune. Acestea sunt folosite pentru siguranța lor în principal în băi, bucătării, saune și alte locuri cu nivelul de umiditate ridicată.

   Totuși, transformatorul aparține unei locații care nu este expusă la umiditate ridicată. Instalarea trebuie efectuată întotdeauna de către un, electrician autorizat, conform instrucțiunilor de pe produs.

   Cu alegerea transformatorului, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Relee de timp pentru ventilatoare

   Aveți nevoie de ventilator în baie sau industrial care poate să funcționează cu comutare de timp? Să activați automat pornirea și oprirea, exact în funcție de nevoi? Soluția este să achiziționați un dispozitiv nou sau, simplu să conectați un relee de timp.

   La Dalap.ro oferim relee de timp în mai multe variante diferite, care diferă în sarcini inductive și alți parametri. Toate desigur sunt, compatibile cu marea majoritate a ventilatoarelor din oferta noastră.

   Cu alegerea relee de timp, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Senzori externi pentru ventilatoare

   Ventilatoarele de uz casnic, industrial și în conducte, fără funcții suplimentare, uneori nu trebuie să îndeplinească toate cerințele. Cu toate acestea, capacitățile lor pot fi extinse. Soluții accesibile și foarte simplă sunt accesorii sub formă de senzori externi.

   La Dalap.ro puteți achiziționa, senzor de umiditate, senzori de temperatură sau unitate de control multifuncțională. Acestea sunt, dacă nu se specifică altfel, echipate cu comutator de timp, hidrostat, senzor de mișcare și senzor de lumină.

   Toți senzorii externi sunt compatibili cu marea majoritate a ventilatoarelor noastre din ofertă.

   Cu alegerea senzorilor externe, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Cabluri de alimentare pentru ventilatoare

   Montajul instalațiilor electrice complicate și alte situații similare pot duce la necesitatea utilizării cablurilor de alimentare externe pentru conectarea ventilatorului. În mod normal, lucrul cu ei nu este deloc complicat, dar corect un electrician ar face-o în mod corespunzător.

   Avem cabluri de alimentare la Dalap.ro în mai multe lungimi diferite. De la 1,5 la 5 metri, cu sau fără împământare. Vă alegeți cu ușurință cablu pentru a conecta orice ventilator fără probleme.

   Cu alegerea cablurilor de alimentare, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Clapete antiretur pentru ventilatoare

   Când ventilatorul este oprit, mirosurile nedorite și aerul evacuat pot reveni înapoi în cameră. Acest lucru poate fi evitat prin soluții simple și eficiente. Clapeta antiretur.

   Clapete antiretur găsiți la Dalap.ro în diferite variante și diametre. Datorită acestui fapt, ele se potrivesc la marea majoritate din, oferta noastră de ventilatoare. Instalarea lor este absolut simplă, dacă nu se specifică altfel, potriviți clapeta în orificiile pre-găurite de pe partea din spate a ventilatorului. Și este gata.

   Cu alegerea clapetelor antiretur, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina