megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Lungime

  Izolații pentru conducte de ventilație din plastic circular

  Pierderea de căldură sau picăturile de apă în conductă cauzate de diferențele de temperatură sunt doar câteva dintre dezavantajele pe care conductele de ventilație bine izolate le pot preveni. Izolația reduce de asemenea nivelul general de zgomot, și izolația protejează parțial conductele de eventualele deteriorări.

  La Dalap.ro prin urmare, găsiți izolație din două bucăți pentru mai multe diametre diferite, compatibile nu numai cu conductele noastre de ventilație circulare. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din polistiren durabil, pe a căror calitate și durabilitate vă puteți baza cu adevărat. La conducta este suficientă pentru a pune prima parte a izolației, și închideți cu cealaltă parte și strângeți toate împreună cu, colier sau bandă adezivă. Simplu.

  În afară de izolație pentru conducte, puteți găsi și alte componente compatibile la sistemului de ventilație. Coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și bande adezive.

  Cu alegerea izolației și proiectarea pentru punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente circulară din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina