megjelenítése / elrejtése menü

  Mărcile oferite E

  Produse pentru dalap.ro alegem cu mare atenție. Prin urmare, oferim numai produse ale producătorilor de a căror calitate suntem convinși de mai multă vreme. Producătorii pe care ne putem baza și, pe a căror calitate a produsului de primă clasă a fost dovedită în practică de noi și de clienții noștri.

  Ca rezultat, veți găsi bunuri cu adevărat numai de calitate.

  Dacă vă interesează un anumit producător și produsele sale mai în detaliu, nu este nimic mai ușor decât să ne contactați. Ne puteți scrie la info@dalap.ro sau, apela la numărul de telefon 0732 986 506 în timpul programului de lucru.

  Cele mai vândute mărciABDEFHKMRSTVW

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1525117014-1daf66a2.shrink_263_263.png

  Elektrobock CZ

  Mâini cehe de aur. Acesta este Elektrobock. Companie specializată în dezvoltarea și vânzarea de electrocasnice din 1992. Astăzi compania produce termostate, încălzire solară, senzori de mișcare, soneri, control iluminare, detectoare de fum, instalații electrice. Și multe altele.

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1527755437-b5b941c9.shrink_263_263.png

  evapolar

  „De ce să vă răcoriți întreaga cameră când este suficient de des pentru a regla temperatura la câțiva metri pătrați?“, și-au spus dezvoltatorii Evapolar și au venit cu o soluție elegantă: cubul de design evaSMART și evaLIGHT răcește, umezește și curăță aerul local de 3-4 m². Toate acestea cu costuri minime, design elegant și telecomandă prin aplicație mobilă sau conexiune la smart home. Toate acestea cu costuri minime și într-un design elegant, cu control de la distanță prin aplicații mobile sau conexiune la casă inteligentă.