megjelenítése / elrejtése menü

  Mărcile oferite S

  Produse pentru dalap.ro alegem cu mare atenție. Prin urmare, oferim numai produse ale producătorilor de a căror calitate suntem convinși de mai multă vreme. Producătorii pe care ne putem baza și, pe a căror calitate a produsului de primă clasă a fost dovedită în practică de noi și de clienții noștri.

  Ca rezultat, veți găsi bunuri cu adevărat numai de calitate.

  Dacă vă interesează un anumit producător și produsele sale mai în detaliu, nu este nimic mai ușor decât să ne contactați. Ne puteți scrie la info@dalap.ro sau, apela la numărul de telefon 0732 986 506 în timpul programului de lucru.

  Cele mai vândute mărciABDEFHKMRSTVW

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1525118751-cd6401f7.shrink_263_263.png

  Scame

  Un grup de mai mult de 18 societăți afiliate angajează aproximativ 800 de angajați în întreaga lume. Este Scame. Un important producător de componente și sisteme pentru instalații electrice în medii industriale și non-industriale. Scame pune accentul pe produsele de înaltă calitate și avansate tehnologic. Acesta este și motivul pentru care liniile de producție ale acestora sunt în mare parte robotizate, iar mărfurile sunt supuse unui control strict al calității. Pentru a se asigura că clienții din întreaga lume au întotdeauna cele mai fiabile produse în mână.

  https://www.ventilatory.cz/zeta/temp/fotky/cache/392afdbd/1527761689-13bd87d7.shrink_263_263.png

  Stadler Form

  Stadler Form sau „aer de calitate și o casă elegantă pentru toată lumea”. Difuzoare de aromă, umidificatoare, purificatoare, dar și încălzitoare, ventilatoare și alte dispozitive de calitate elvețiană și design unic. Produse elegante cu forme și culori pure, cu multe caracteristici și ușurință în utilizare. Produse practice care sunt în același timp un accesoriu de design pentru interioare.