megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune

  Sistem flexibile plastice

  Sistemul de ventilație FLEXITECH este un nou mod eficient de distribuția aerului între unitatea de ventilație și spațiile ventilate, combinând efectiv avantajele conductelor convenționale din plastic și metal. Spre deosebire de aceasta, sistemul are caracterul unei construcții extrem de sofisticat, care pot fi ușor adaptate chiar și pentru cele mai complexe arhitecturale disponibile.

  Aceasta este soluția ideală pentru orice casă sau apartament, indiferent dacă este o clădire nouă sau un obiect în reconstrucție. Acest sistem modular este alcătuit din cutii de distribuție metalice, tuburi flexibile din plastic, accesorii din plasticcutii de difuzi și grile de ventilație. Sistemul este disponibil în diametre de 63 mm, 75 mm sau 90 mm și este complet compatibil cu ambele conducte din plastic și metal din oferta noastră.

  Cu alegerea și asamblarea sistemului de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Tuburi flexibile din plastic pentru sistem flexibil

   Tuburi flexibile din plastic asigură o distribuție uniformă a aerului între toate spațiile ventilate din cadrul sistemului de ventilație Dalap FLEXITECH. Este fabricat din material special, care este solid, foarte rezistent la sarcini exterioare, dar în același timp permite o mare flexibilitate a întregului tub.

   Tuburile flexibile cu diametrul de 63 mm, 75 mm sau 90 mm, sunt disponibile atât în versiunea standard, cât și antistatice sau chiar cu tratamente antistatic și antibacterian.

   Cu alegerea tuburilor flexibile potrivite bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Cutii de distribuție metalice pentru sistem flexibil

   Cutii de distribuție metalice reprezintă nodurile principale ale sistemului de ventilație Flexitech. În cadrul acestui sistem, se instalează întotdeauna două cutii de distribuție, la tuburile de alimentare și de evacuare care vin de la sistemul de ventilație. Pe cealaltă parte, se la cutile de distribuție conectează tuburile flexibilă din plastic care, asigură distribuția uniformă a aerului între toate spațiile.

   La dispoziție avem cutii de distribuție metalice cu 2, 6, 8, 10 sau până la 15 găuri pentru, conectarea tuburilor flexibilă din plastic. Sunt prevăzute cu izolație acustică și capace pentru închiderea etanșă a deschiderilor neutilizate.

   Cu alegerea cutiei de distribuție potrivite bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Cutii de difuzi și grile de ventilație pentru sistem flexibil

   Cutii de difuzi metalici sau plastice din sistemului de ventilație Dalap FLEXITECH, sunt utilizate în încăperi ventilate pentru a închide refulare sau evacuare, a tuburilor flexibile din plastic. În funcție de locația de instalare, acestea sunt cutii de difuzie în perete, tavan sau în podea. Grilele de ventilație sunt folosite la sfârșitul lor estetic.

   Cutii de difuzie sunt compatibile cu anemostate și tubulatură circulară convențională. Pentru conectarea la conductă rectangulară de ventilație se, folosește conector special din plastic. Aceste cutii de difuzie acționează de asemenea ca reductori în locuri în care sistemul nu poate fi folosit.

   Cu alegerea corespunzătoare a cutiei de difuzie și grila de ventilație sau, a anemostatului vom fi bucuroși să vă ajutăm. Ajunge să ne scrieți la info@dalap.ro sau sunați la nr. 0732 986 506.

  • Accesorii pentru sistem flexibil

   Accesorii din plastic pentru sistemul de ventilație Dalap FLEXITECH includ diverse elemente de conectare, pentru închidere sau etanșare care permit o montare ușoară fără scule speciale sau materiale. În același timp, acesta creează un kit modular de construcție din acest sistem de distribuție, care poate fi ușor adaptat la cele mai complexe arhitecturale disponibile.

   Cutii de distribuție metalice, cutii de difuzie și tuburi flexibile din plastic, sunt montate împreună cu ajutorul flanșei, conector și coliere cu blocare. Pentru închiderea flanșelor și a găurilor neutilizate, sunt utilizate ca componente capace. Garniturile din cauciuc asigură etanșarea sistemului de ventilație.

   Cu alegere accesorii potriviți bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina