megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Presiune acustică (dB/3m)
Grad de protecție (IP)
Întrerupăror cu fir
Clapetă antiretur

  Ventilatoare de baie

  Băile, datorită umidității ridicate, se aerisesc mult mai greu decât alte încăperi. O încăpere umedă neaerisită nu este un loc deloc ideal și poate duce la mirosuri neplăcute sau, chiar la formarea mucegaiului. Tot ce trebuie să faceți, este să aveți  un ventilator în baie, care să se ocupe de umiditate fără probleme.

  Ventilatoarele pentru baie de la Dalap.ro se gasesc intr-o gamă largă. Puteți alege din: fără funcții suplimentare, cu timer, cu senzor de umiditate, cu senzor de mișcare, în condiții de siguranță la 12V sau extra silențioase.

  Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie fără funcții suplimentare

   Ventilatoare de baie fără funcții suplimentare sau, de bază, de la care se dezvoltă totul. Simplu, sigur, fiabil. Ajunge să alegeți corect în funcție de diametru, putere și alți parametri. Dacă nu sunteți siguri, articolul "Cum să alegeți ventilatorul potrivit" vă va ajuta să alegeți.

   Chiar dacă ventilatoarele din această categorie nu au nici o funcție suplimentara, nu este o problemă in a reconstrui oricare componentă în orice moment. În ofertă avem senzori de umiditate, relee de timp, unitate de controlregulatoare de turație sau clapete antiretur.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie cu timer

   Ventilatoare cu timer permit ventilația chiar și după ce întrerupătorul este oprit manual. În baie, bucătărie, dormitor sau toaletă, se poate de asemenea aerisi fără dvs. Durata acestei ventilații depinde numai de dvs. și de setările dvs. Cel mai obișnuit este între 2 și 30 de minute.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie cu senzor de umiditate și timer

   Ventilatoarele cu senzor de umiditate și timer, acestea se pot porni și opri automat în funcție de condițiile pe care le alegeți.

   În timp ce senzorul pornește ventilatorul, în funcție de umiditatea aerului în cameră, timerul încă permite ventilarea întârziată timp de la 2 până la 30 de minute mai târziu. Depinde de setările dvs. Datorită acestor funcții, ventilatoarele sunt potrivite în special pentru ventilarea zonelor umede, cum ar fi băile sau beciuri.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie la 12V

   Apa nu este bună pentru aparatele electronice, iar ventilatorul nu este o excepție. Mai ales în baie, bucătărie sau în alte locuri unde poate provoca șocuri electrice, ar fi rezonabil să se gândim asupra unei variante mai sigure. În aceste cazuri, este ideal ventilatorul cu tensiune mai mică. Ventilator de 12V. Avem o întreagă gamă de oferte la Dalap.ro.

   Pentru funcționarea corectă a acestor ventilatoare, este necesar un transformator toroidal, care asigură tensiunea de la 230V la 12V.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie silențioase

   Baia este aproape ca un loc sacru. O oază de pace pe care nici un ventilator nu trebuie să o deranjeze. Este doar de baie, dar se poate utiliza și în alte încăperi unde ventilatorul clasic ar putea deranja (dormitor, sală de ședințe, etc.), pentru aceste vă recomandăm ventilatoarele silențioase. Acestea sunt echipate cu un motor cu zgomot redus, care au ca si plus un consum redus de energie.

   Chiar și modelele silențioase pot avea funcții suplimentare, cum ar fi relee de timp sau senzor de umiditate. Dacă este necesar, acesta poate fi echipat în plus cu mai multe accesorii.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie cu senzor de mișcare și timer

   Există situații când cel mai bine este să pornească ventilatorul, pe baza unui senzor de mișcare în încăperi. De obicei, în coridoare, toalete mari, băi, etc.

   Senzorul de mișcare permite pornirea ventilatorului, la orice activitate, la distanță de până la 4 metri. Iar timerul oprește ventilatorul după 2 până la 30 de minute. Ventilatorul nu trebuie pornit sau oprit, acesta functioneaza pe baza senzorului.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie cu înaltă presiune

   Ventilatoarele radiale sau de înaltă presiune sunt potrivite în special pentru evacuarea aerului pe distanțe mai lungi. Dacă există undeva o conductă sau un sistem de ventilație, ventilatorul radial va fi probabil alegerea potrivită. În același timp, însă, nu este o problemă să-l montați direct în perete.

   Ventilatoare radiale dezvoltă înaltă presiune datorită elicei și a rulmenților cu bile. Datorită acestei construcții, este deosebit de potrivit pentru zone care necesită ventilație frecventă sau chiar continuă a aerului. Locații cu umiditate ridicată, miros frecvent, etc.

   Desigur, și pentru aceste ventilatoare pot fi achiziționate, o gamă largă de componente externe: senzor de umiditate, relee de timpunitate de control sau regulator de turație.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare design de baie

   Ventilator ca un accesoriu stilat casnic? De ce nu?

   Avem și aceste produse la Dalap.ro. În afara faptului că arată foarte bine,, aerisesc și mai bine. Avantajul lor este construcția de înaltă calitate, datorită căreia sunt de asemenea foarte silențioase. Se va potrivi în încăpere până la ultimul detaliu.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare inteligente și solare

   După cum sugerează și numele, ventilatorul solar este alimentat de energia solară. Datorită unui preț scăzut de operare, îl puteți folosi în special unde este necesară schimbarea aproape permanentă a aerului. De dimineață până seara. De obicei, în băi mari, dar și în sere, mansardă și alte locuri similare.

   Ventilatoarele inteligente au o gamă largă de funcții utile. Ventilatoarele iFAN au, de exemplu, mod de evacuarea aerului cald, timer, senzor de umiditate, senzor de mișcare și alte funcții. Ventilatorul în plus, poate fi controlat și cu telecomanda.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de fereastră

   Există cazuri în care ventilatorul în perete este nedorit. Sunt cazuri în care nu doriți, sau chiar nu puteți, să montați ventilatorul în perete. Nici atunci nu trebuie să va împăcați cu aerul greu. Soluția este destul de simplă: ventilator de fereastră.

   În fereastră este necesar să se taie gaura, introduceți ventilatorul în ea, puneți garnitura de etanșare, pentru a vă asigura că nu iese căldura din încăpere. De obicei, ventilatoarele de ferestre au jaluzele automate care ajuta, de asemenea, pentru funcționarea corecta.

   Acește ventilatoare pot fi, de asemenea, echipate cu gamă largă de componente externe: senzor de umiditate, rele de timpunitate de control sau regulator de turație.

   Dacă nu sunteți siguri de alegerea produsului corect, vă putem  ajuta la categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina