megjelenítése / elrejtése menü

  Componente de transport și distribuția aerului

  Răspuns:

  Împărțim:

  Conductele de ventilație le împărțite în funcție de material, din metal și plastic, în plus le putem specifica în funcție de forma lor, în formă circulară sau rectangulară (pătrată).

    Conductă metalică rigidă Ø 100 mm până la +100 °C, lungime 1000 mm   PVC conductă de ventilație circulară Ø 100 mm, lungime 500 mm

  Conductele de ventilație plastice:

  Conductele din plastic destinate pentru sisteme de ventilație sunt fabricate din plastic ABS foarte rezistent, care este antistatic și rezistent la radiații UV. În cazul conductelor de ventilație circulare PVC, aceasta este cea mai utilizată conductă cu diametrul de până la 150 mm. Altă variantă sunt conductele de ventilație rectangulare PVC, care sunt utilizate în spații înghesuite, unde nu este posibilă utilizarea conductelor circulare. Construcție ușoară, separare ușoară și conectare rapidă cu componente individuale.

  PVC conductă de ventilație circulară Ø 150 mm, lungime 500 mm Conductă rectangulară rigidă plastic 204x60 mm, lungime 500 mm

  Conductele de ventilație metalice:

  Conductele metalice sunt fabricate din tablă subțire galvanizată. Armatura în spirală asigură o rezistență mai mare. Rezistența la căldură este de aproximativ 100 de grade Celsius. Conductele spiro sunt rezistente la coroziune și au durată de viață lungă. Construcție puternică și durabilă, tablă galvanizată și conectare ușoară la componente. Conductele metalice în afară de spira sunt, de asemenea disponibile și în variante de conducte ALUDAP FLEXI flexibile și, tubulaturi flexibile din aluminiu (polyvent).

  Conductă metalică rigidă Ø 150 mm până la +100 °C, lungime 1000 mm  Conductă circulară flexibilă până la +250 °C Ø 150 mm, lungime 1000 mm Tubulatură circulară flexibilă până la +150 °C Ø 150 mm, lungime 1000 mm

  Conducte circulare vs. rectangulare (pătrate) tubulaturi

  Conducta circulară pentru sisteme de ventilație este cea mai frecvent utilizată datorită manipulării sale ușoare și, a unei game largi de componente care sunt ușor disponibile. Conducte de ventilație potrivite pentru handyman, companiile de construcții mai mici și spații mai mici.

  Conductele rectangulare sunt adesea montate în fabrici mari și hale în care proiectarea sistemului de ventilație este deja realizată.

  Această conductă este folosită în principal de companiile mari care instalează sisteme de ventilație la comandă, de exemplu, firme mari de construcții.

  Ohebné flexibilní potrubí

  Categoria de consultații

  Cum funcționează?

  Instalarea corectă

  Dicționar de termeni

  Calculator pentru alegerea potrivită a ventilatorului