megjelenítése / elrejtése menü

  Cum să rezolvi distribuția aerului cald în casă?

  Răspuns:


  Ați cumpărat șemineu și aveți în vedere modul de utilizare a căldurii generate pentru alte încăperi?


  Dacă ați răspuns da, luați în considerare achiziționarea unui ventilator pentru șemineu sau a unui ventilator inteligent. Pentru că nu trebuie să aveți căldură doar lângă șemineu!

  Ventilator pentru șemineu este ideal pentru distribuirea aerului cald în întregul apartament sau casă. Acest lucru asigură confort termic în locuință la costuri de operare reduse. Datorită ventilatorului pentru șemineu, puteți utiliza, de asemenea, excesul de căldură în alte camere și, în același timp, va reduce costurile de încălzire standard, precum radiatoare, încălzitoare sau încălzire în pardoseală.

  În funcție de lungimea conductelor, este necesar să alegeți diametrul corect al conductei și ventilatorul corespunzător. Cu cât distribuția aerului este mai lungă, cu atât mai mare trebuie să fie performanța ventilatorului semineu. Pentru ieșiri în camere individuale puteți utiliza grile clasice sau anemostate reglabile. Grile și anemostate puteți alege din mai multe tipuri, culori sau dimensiuni.

  Prin instalarea filtrului pentru ventilator de șemineu, veți obține protecția ventilatorului și a altor componente ale conductelor de aer.

  Trebuie să ținem cont întotdeauna că conductele de aer trebuie să fie cât mai simple, cât mai scurte și rezistente la temperaturi ridicate. Pentru a evita pierderi de căldură inutile, conductele ar fi bine izolate. Alternativ, puteți folosi tubulaturi deja izolate. Izolația asigură reducerea zgomotului și, previne condensul pe și în interiorul conductei.

  Folosirea ventilatorului inteligent este suficient pentru, refularea aerului între două camere. Datorită telecomenzii și panoului de schimbare, va deveni un element de design interesant în camera dumnevoastră. Am pregătit un exemplu ilustrativ despre, cum puteți să transportăm pur și simplu aer cald într-o altă cameră cu eficiență mai mare și costuri minime de operare și instalare.

  Ifan, rozvod tepla

  Categoria de consultații

  Cum funcționează?

  Instalarea corectă

  Dicționar de termeni

  Calculator pentru alegerea potrivită a ventilatorului