megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Producator

    Ventilatoare de șemineu pentru distribuția aerului cald

    Profitați de caldura din șemineu pentru încălzire. Pentru acesta ajunge  sistem de ventilație cu ventilator de șemineu, care se ocupă de distribuția aerului fierbinte în toată clădirea. Este absolut inutil să pierdeți degeaba căldura.

    În ofertă la Dalap.ro avem ventilatoare de șemineu de calitate cu, diferite diametre pentru distribuția aerului cald, la temperatură de funcționare de până la 150 °C. Dacă nu se specifică altfel, ele sunt de asemenea, echipate cu termostat care pornește și se oprește automat când, este detectată căldura.

    În plus, la noi veți găsi filtre care, cresc eficiența și durata de viață a ventilatorului de șemineu. Vă recomandă în plus, să modernizați ventilatorul pentru șemineu cu regulator de turație. Cu ajutorul lui, aveți posibilitatea să setați turația la un nivel mai înalt, pe parcursul zilei și să reduceți, pe timp de noapte.

    Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.