megjelenítése / elrejtése menü

  Cutii de distribuție din plastic pentru sisteme flexibile

  Cutiile de distribuție din plastic reprezintă nodurile principale ale sistemului de ventilație Dalap FLEXITECH. Ca parte a acestui sistem, se instalează întotdeauna două, și anume pe conductele de alimentare și de evacuare (Ø 125, 150, 160 sau 200 mm) care pleacă de la unitatea de tratare a aerului. Din cealaltă parte, o conductă flexibilă din plastic este conectată la aceste cutii pentru o distribuție uniformă a aerului între toate spațiile.

  Există cutii de distribuție din plastic cu un număr diferit de găuri pentru conectarea conductelor flexibile de Ø 63, 75 și 90 mm. Acestea sunt ușoare și, datorită profilului lor redus, sunt ideale pentru utilizarea în tavane suspendate și pot fi ușor de modificat. Flanșele individuale, capacele și alte piese pot fi ușor rearanjate în funcție de nevoile dumneavoastră. În plus, cu ajutorul unui cuplaj special, puteți conecta două cutii de distribuție una lângă alta sau, după îndepărtarea capacelor albe, pe verticală, una deasupra celeilalte.

  Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți o cutie de distribuție potrivită în camera noastră de chat. Cu toate acestea, putem discuta despre cazul dvs. specific și personal. Doar contactați-ne la info@dalap.ro sau 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina