megjelenítése / elrejtése menü

  Cutii de distribuție pentru sistem flexibil

  Cutiile de distribuție reprezintă nodurile principale ale sistemului de ventilație Dalap FLEXITECH. Ca parte a acestui sistem, se instalează întotdeauna două, și anume pe conductele de alimentare și de evacuare (Ø 125, 150, 160 sau 200 mm) care pleacă de la unitatea de tratare a aerului. Din cealaltă parte, o conductă flexibilă din plastic este conectată la aceste cutii pentru o distribuție uniformă a aerului între toate spațiile.

  Sunt disponibile cutii de distribuție din plastic și metal. Cele din plastic sunt ușoare, pot fi ușor de modificat și, datorită profilului lor redus, sunt potrivite în special pentru plafoanele suspendate. Pe de altă parte, cutiile de distribuție metalice sunt echipate cu izolație fonică. Ambele tipuri au un număr diferit de orificii pentru conectarea conductelor flexibile de Ø 63, 75 și 90 mm, în timp ce cele nefolosite pot fi prevăzute cu capace pentru a le închide ermetic.

  Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți o cutie de distribuție potrivită în camera noastră de chat. Cu toate acestea, putem discuta despre cazul dvs. specific și personal. Doar contactați-ne la info@dalap.ro sau 0732 986 506.

  • Cutii de distribuție metalice pentru sistem flexibil

   Cutii de distribuție metalice reprezintă nodurile principale ale sistemului de ventilație Flexitech. În cadrul acestui sistem, se instalează întotdeauna două cutii de distribuție, la tuburile de alimentare și de evacuare care vin de la sistemul de ventilație. Pe cealaltă parte, se la cutile de distribuție conectează tuburile flexibilă din plastic care, asigură distribuția uniformă a aerului între toate spațiile.

   La dispoziție avem cutii de distribuție metalice cu 2, 6, 8, 10 sau până la 15 găuri pentru, conectarea tuburilor flexibilă din plastic. Sunt prevăzute cu izolație acustică și capace pentru închiderea etanșă a deschiderilor neutilizate.

   Cu alegerea cutiei de distribuție potrivite bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Cutii de distribuție din plastic pentru sisteme flexibile

   Cutiile de distribuție din plastic reprezintă nodurile principale ale sistemului de ventilație Dalap FLEXITECH. Ca parte a acestui sistem, se instalează întotdeauna două, și anume pe conductele de alimentare și de evacuare (Ø 125, 150, 160 sau 200 mm) care pleacă de la unitatea de tratare a aerului. Din cealaltă parte, o conductă flexibilă din plastic este conectată la aceste cutii pentru o distribuție uniformă a aerului între toate spațiile.

   Există cutii de distribuție din plastic cu un număr diferit de găuri pentru conectarea conductelor flexibile de Ø 63, 75 și 90 mm. Acestea sunt ușoare și, datorită profilului lor redus, sunt ideale pentru utilizarea în tavane suspendate și pot fi ușor de modificat. Flanșele individuale, capacele și alte piese pot fi ușor rearanjate în funcție de nevoile dumneavoastră. În plus, cu ajutorul unui cuplaj special, puteți conecta două cutii de distribuție una lângă alta sau, după îndepărtarea capacelor albe, pe verticală, una deasupra celeilalte.

   Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți o cutie de distribuție potrivită în camera noastră de chat. Cu toate acestea, putem discuta despre cazul dvs. specific și personal. Doar contactați-ne la info@dalap.ro sau 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina