megjelenítése / elrejtése menü

    Grile de ventilație pentru țevi pătrate din plastic

    Grilele de ventilație cu flanșă pentru conducte pătrate din PVC servesc ca o simplă terminație a conductei care lasă aerul să iasă din sistemul de ventilație. Este o soluție practică, cu o instalare simplă. Datorită flanșei, grila de ventilație poate fi pur și simplu glisată pe conductă. Grilele pentru conductele pătrate sunt de obicei necesare pe fațadă, în tavan sau în podea. Pe scurt, ori de câte ori a fost folosită o conductă pătrată pentru a economisi spațiu și trebuie să fie terminată.

    La Dalap.ro puteți găsi grile de ventilație pătrate pentru conducte de aer din PVC, din plastic și oțel inoxidabil. Le oferim în mai multe culori și dimensiuni diferite pentru a se potrivi tuturor variantelor de conducte de ventilație cu dimensiunile 110x55, 204x60 și 220x90 mm. În plus față de grilele de ventilație, oferim și alte părți ale sistemului de ventilație, cum ar fi izolația, coturile, cuplajele, robinetele, cadrele, reductoarele, suporturile și dopurile.  

    Biroul nostru de asistență va fi bucuros să vă ajute să alegeți o grilă de ventilație pătrată cu flanșă potrivită pentru conductele de aer pătrate. Cu toate acestea, putem, de asemenea, să discutăm personal despre cazul dvs. specific. Contactați-ne la info@dalap.ro sa 0732 986 506.