megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate

    Coturi plastice circulare pentru conducte de ventilație

    Un ajutor de neprețuit a rețelei de conducte de ventilație circulare în locații îndepărtate. Compatibil coturi circulari, cu manevrabilitate ușoară și chiar mai simplă de montat. În conducta compatibilă este suficientă împingerea în conductă, numai în cazurile în care, după cot ar trebui o altă componentă decăt conducta (alt cot, ramificațiereducție etc.), trebuie să folosiți conector exterior.

    Cot plastic circular pentru conducte de ventilație găsiți la Dalap.ro în mai multe diametre compatibile cu conductele noastre. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

    În plus față de coturi, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

    Cu alegerea coturilor, precum și proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de ventilație cu componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.